• Promosi Shaklee November 2019

    Bulan November ni, ada banyak sangat Shaklee bagi offer tau. Memang best sangat. Bukan sahaja supplement kegemaran ramai, tapi YOUTH pun ada juga offer. Terutama pada mereka yang baru-baru nak cuba produk YOUTH tu kan, inilah masanya untuk anda semua dapatkan offer ni. Pendek kata, setiap kali Shaklee buat offer, memang tak pernah mengecewakan. Hehe. YOUTH™ TRAVEL KIT Teringin tak nak cuba YOUTH, tapi rasa macam harga mahal? Istimewa untuk anda, sebab anda boleh beli Travel/Trial Kit, original daripada Shaklee tau. Bukan re-pack sendiri. Siap boleh dapat travel bag lagi. Boleh bawa masuk flight. Spill proof tau. So, tak yah risau kalau tertumpah ke apa. Anda boleh beli itu sahaja,…