• Promosi Vivix Ogos 2019

    Bulan kemerdekaan, bulan Ogos. Sangat sinonim juga dengan promosi si merah Vivix ni. Boleh dikatakan, setiap bulan Ogos, Shaklee pasti buat promosi ni. Istimewa untuk mereka yang tegar mengamalkan Vivix berbotol-botol. Ini kerana khasiat dan manfaat yang mereka peroleh, hasil daripada mengamalkan Vivix setiap hari (without miss). Vivix adalah supplement yang kaya dengan khasiat polifenol, merupakan supplement anti oksidan yang sangat tinggi. Dan, ianya dihasilkan daripada buah-buahan dan tanaman. Khasiat polifenol Vivix dihasilkan daripada Muscadine Grape, Polygonum Cuspidatum, Purple Carrot, dan juga Elderberry. Antara khasiat polifenol ialah: Mengurangkan inflamasi yang boleh mengakibatkan proses detox lemah dan meningkatkan risiko masalah jantung. Membantu melindungi telomere, dimana jika ia cepat pendek, ia boleh…

  • Promosi JOM Shaklee April 2019

    Promosi JOM Shaklee dah kembali. Jika uolls tak sempat grab promosi JOM Shaklee awal tahun lalu, inilah masanya untuk anda grab set menarik, dengan harga 10% lebih murah daripada harga ahli. Harga ahli tau? Bukan harga retail. So, anda jimat beratus ringgit tau. Selain daripada itu, anda juga dapat FREE membership (jimat RM65), FREE postage (jimat RM10), serta dapat cashback bonus serendah RM29. Berbaloi kan? Offer ni terhad untuk certain period sahaja. So, jangan tunggu lama-lama untuk dapatkan promosi ini sekarang. Twin Pack Vivix Harga retail RM950. Jimat sehingga RM266. Bertambah jimat sebab dapat free membership, free postage, dan cashback bonus. Vivix adalah supplement anti oksidan, anti aging yang dapat…

  • Flash Sale 2 Hari (7-8 Julai 2018)

    Berita baik untuk semua peminat dan penggemar setia produk Shaklee. Bermula dari hari ini, iaitu 7 Julai sehingga esok 8 Julai 2018, Shaklee buat flash sale promotion untuk anda semua. Ada yang less 5%, ada yang less 10%. Sangat berbaloi dan jimat sangat. So, jangan tunggu lama-lama. Terus hubungi SID anda, untuk dapatkan flash sale promo ni hari ni juga. Jangan lepaskan peluang anda untuk grab promo ini sekarang. Nak lebih jimat, boleh daftar sebagai ahli Shaklee. Yuran keahlian hanyalah RM75 sahaja. Jimat sehingga 10-20% untuk setiap barangan Shaklee, berbanding harga pasaran. Hubungi KakMah untuk dapatkan supplement anda.

  • Promosi Si Merah Vivix Disember 2017

    Shaklee ni pandai tau. Awal tahun dah buat promosi ni, hujung tahun pun sama juga nak buat promosi yang sama, sempena penutup 2017. Hebat kan? Si Merah Vivix, sememangnya menjadi pujaan hati ramai orang. Sebab itu, Vivix berada di ranking pertama dalam senarai Top Seller Products di Malaysia. Hebat kan? Sungguhpun harganya mencecah RM475 sebotol for non-member, tapi tetap ramai yang mengamalkan Vivix dalam diet seharian. Sebab, kesan anti oksidannya yang jauh lebih baik berbanding product lain di pasaran, terutama product tempatan. Dan, semestinya, Vivix dihasilkan dari hasil kajian yang sangat terperinci. Kerana Shaklee sentiasa ingin memastikan product nya selamat diamalkan, dihasilkan secara semulajadi, dan paling penting, berkesan. Vivix dihasilkan…