• Promosi Shaklee November 2019

    Bulan November ni, ada banyak sangat Shaklee bagi offer tau. Memang best sangat. Bukan sahaja supplement kegemaran ramai, tapi YOUTH pun ada juga offer. Terutama pada mereka yang baru-baru nak cuba produk YOUTH tu kan, inilah masanya untuk anda semua dapatkan offer ni. Pendek kata, setiap kali Shaklee buat offer, memang tak pernah mengecewakan. Hehe. YOUTH™ TRAVEL KIT Teringin tak nak cuba YOUTH, tapi rasa macam harga mahal? Istimewa untuk anda, sebab anda boleh beli Travel/Trial Kit, original daripada Shaklee tau. Bukan re-pack sendiri. Siap boleh dapat travel bag lagi. Boleh bawa masuk flight. Spill proof tau. So, tak yah risau kalau tertumpah ke apa. Anda boleh beli itu sahaja,…

  • Promosi Shaklee Julai 2019

    Mesti tak sabar nak tahu apa Shaklee nak offer pada kesemua pengguna Shaklee bulan ni kan? Maaflah, KakMah ni lambat bebenor nak update dalam blog KakMah ni. Tapi of course, dah update dalam Facebook. Uolls bolehlah add atau follow KakMah nanti okeh. So that anda semua boleh “up-to-date” untuk tahu apa promosi Shaklee setiap bulan. Istimewa sangat untuk anda yang inginkan kulit lebih sihat, berseri, awet muda. Shaklee bagi offer supplements dan juga YOUTH skincare untuk anda. Worth value for money, omputih cakap. Hehe. Kiranya, berbaloi lah. Beli 3 Vitamin C, dapat FREE Chewable-C Plus Promosi ni, anda boleh share seisi keluarga. Dengan pasangan (suami/isteri), mak ayah, dan juga anak-anak…

  • Promosi Raya 2019

    Alhamdulillah, raya sudah. Maaf KakMah lambat pula update apa promosi bulan ni. Hehe. Busy sikit, disebabkan pelbagai peristiwa yang berlaku dalam hidup kami. Kehilangan Ayah tersayang pada hari Jumaat terakhir dalam bulan Ramadhan, 31 Mei 2019. Sangat terkesan kehilangan itu. Al-Fatihah untuk arwah Ayah. Ok, tak nak cerita panjang. Sebab uolls mesti dah tak sabar nak tahu apa promosi sepanjang bulan Jun ni kan. Bulan kelahiran KakMah tau. Hehe. Selain promosi sepanjang bulan, promosi Flash Sales pun ada. Hanya untuk 8 hari sahaja, bermula 19 Jun sehingga 26 Jun. So, wajib grab ni sebab sangat murah. Promosi Omega Guard & Zinc Plus Bila dah raya ni, confirm lah semua pun…