• Promosi Raya 2019

    Alhamdulillah, raya sudah. Maaf KakMah lambat pula update apa promosi bulan ni. Hehe. Busy sikit, disebabkan pelbagai peristiwa yang berlaku dalam hidup kami. Kehilangan Ayah tersayang pada hari Jumaat terakhir dalam bulan Ramadhan, 31 Mei 2019. Sangat terkesan kehilangan itu. Al-Fatihah untuk arwah Ayah. Ok, tak nak cerita panjang. Sebab uolls mesti dah tak sabar nak tahu apa promosi sepanjang bulan Jun ni kan. Bulan kelahiran KakMah tau. Hehe. Selain promosi sepanjang bulan, promosi Flash Sales pun ada. Hanya untuk 8 hari sahaja, bermula 19 Jun sehingga 26 Jun. So, wajib grab ni sebab sangat murah. Promosi Omega Guard & Zinc Plus Bila dah raya ni, confirm lah semua pun…

  • Promosi “Wonder Women” March 2019

    Sempena Hari Wanita pada bulan March ini, iaitu pada 8 March lalu, Shaklee menawarkan promosi hebat dan istimewa untuk semua rakyat Malaysia, khususnya wanita (tapi tak bermaksud lelaki tak boleh nak beli ya). Shaklee sangat mementingkan kesihatan dan semulajadi. Dan sebab Shaklee tahu wanita sukakan voucher, setiap pembelian produk promosi ini, anda akan dapat e-voucher. Menariknya, setiap e-voucher yang anda perolehi ini, anda boleh redeem semula dengan pembelian seterusnya bernilai RM100. Wonder Women Produk yang dimaksudkan ialah multivitamin Vita-Lea, supplement untuk bantu menstabilkan hormon iaitu GLA Complex, serta supplement yang kaya dengan khasiat kalsium juga magnesium dan vitamin D iaitu OsteMatrix. E-voucher bernilai RM30 menanti anda. Celebrate Beauty Selain supplement,…

  • Promosi Shaklee September 2018

    Ogos 2018 telah melabuhkan tirainya, dan kini bermulalah September 2018. Bulan kelahiran anak KakMah yang kedua. Alhamdulillah. Kejap je, dah nak masuk usia 2 tahun dah anak KakMah ni. Syukur, Allah permudahkan. So, sempena bulan September ni, Shaklee menawarkan promosi yang sangat istimewa kepada semua orang yang inginkan kesihatan tulang yang optimum. Di kalangan rakyat Malaysia ni, semakin ramai kekurangan kalsium. Akibatnya masalah osteoporosis, osteoathritis, dan masalah lain pun mula timbul. Kadang-kadang tu, bila KakMah teman mak check-up di HUKM bahagian orthopedic, KakMah lihat ramai sangat orang yang ada masalah berkaitan tulang. Orang zaman dulu, kuat sangat bekerja. Mereka amat membanting tulang 4 kerat mereka untuk bekerja. Yang mana kerja…