• Promosi ESP April 2018

    Siapa kata bulan April 2018 ni tak ada promosi? Ada tau. Tapi khas untuk SID. Bermakna untuk mereka yang telah pun mendaftar keahlian Shaklee dan masih lagi aktif keahliannya. Boleh check dengan upline masing-masing sekiranya keahlian anda masih ada atau tak. Kalau dah expired, boleh renew. Kalau status appeal, boleh lagi nak renew. Tapi kalau dah keluar daripada GE upline, silalah register balik dan bayar yuran keahlian RM68.90. Hehe. Sebab tu untungnya jadi ahli Shaklee. Walaupun anda hanya nak makan sendiri. Means tak nak buat bisnes Shaklee ni. Still boleh juga. Siapa kata join ahli untuk buat bisnes je. Kan? Keputusan dan pilihan di tangan anda. Tapi jika anda nak…