• Pengalaman Join Contest Blog dan Menang Nescafe Dolce Gusto

    Julai lepas (lama dah), KakMah join contest yang dianjurkan oleh mami Hadhatina dan dedi Kamarul, iaitu founder kepada Supermom Club House. Contest nya senang aje, iaitu buat blog tentang Shaklee Difference, embed kan video youtube dalam channel #yoursupermomHD. Pemenang dipilih berdasarkan viewer terbanyak dari entri blog tersebut. KakMah pun join la sekali. Lagipun tajuk pun best, why not kan? Update blog je pun, senang sangat. Dan Alhamdulillah, rezeki dari Allah dan dengan izin-Nya, KakMah dapat tempat Pertama dalam contest tersebut tau. Syukur sangat. Jarang sekali join contest, bila join ada rezeki untuk menang. Mana tak happy kan. KakMah ni jenis susah gak nak menang contest. Hahaha. Bila dedi Kamarul announce…