• Cara Minum ESP Shaklee Sedap Dan Menyelerakan

    Ramai yang confuse tentang cara minum ESP Shaklee. Sampaikan ada yang tak mahu nak cuba ESP Shaklee sebab rasa soya. Mulai hari ini, silalah buang jauh-jauh tanggapan tu ya? Sebab ada cara untuk minum ESP Shaklee. Anda boleh mempelbagaikan cara minum ESP anda. Hari ini macam ni, hari esok macam ni pula. Dan apa yang membuatkan ESP ni sedap dan menyelerakan adalah ESP boleh dibancuh dengan air sejuk (ais pun boleh, buat ice blended). So, macam mana cara nak minum ESP Shaklee ni? KakMah nak share antara resipi ESP yang memang dah ramai amalkan. Confirm anda berpuas hati dan semakin jatuh cinta dengan ESP. Amalkan secara consistent, kulit pun makin…