Kolesterol,  Pengambilan Supplement,  Phytocol-ST

Supplement Shaklee Untuk Kolesterol – Produk Terbaru Phytocol-ST

Kolesterol terdiri daripada kolesterol yang baik dan juga yang jahat. Kolesterol jahat boleh menyebabkan saluran darah tersumbat dan ini meminimakan ruang untuk darah sampai ke jantung. Kandungan kolesterol jahat yang tinggi inilah yang kita perlu elakkan untuk mengurangkan risiko menghadapi penyakit yang lebih berbahaya seperti sakit jantung. Pengambilan supplement dapat membantu mengurangkan kadar kolesterol. Supplement Shaklee adalah antara supplement semulajadi yang diyakini yang juga dapat membantu mengurangkan masalah kolesterol tinggi. Produk terbaru Shaklee yang dilancarkan di dalam National Conference Shaklee Malaysia 2013/14 minggu ini iaitu Phytocol-ST dirumuskan khas untuk tujuan ini.

Antara supplement yang disarankan untuk membantu mengurangkan kadar kolesterol jahat adalah soya, phytosterols, minyak ikan, bali, dan macam-macam lagi. Phytocol-ST dirumuskan daripada sayur-sayuran, buah-buahan, bahan semulajadi yang kaya dengan phytosterols yang aktif.

Menurut kajian daripada Institut Kesihatan Kebangsaan (NIH), tubuh kita memerlukan penambahan 2,000 mg phytosterols dalam diet seharian untuk merendahkan paras kolesterol. Dan Phytocol-ST dapat membekalkan 100% phytosterols mengikut saranan NIH.

Jom semak!

Berapakah kandungan pengambilan kolesterol dalam pemakanan anda seharian?
Sehari, anda memerlukan kurang daripada 300 mg kolesterol sehari untuk mendapatkan kesihatan yang lebih sihat. Jadi, tahukah anda dalam pengambilan makanan harian anda seperti nasi lemak, satay, murtabak, dan lain-lain lagi, berapakah kandungan kolesterol dalam makanan tersebut?? Kami akan kongsikan dalam ENTRI kami yang lain.

Jom order Phytocol-ST sekarang!!! Anda akan menjadi antara orang pertama yang mencuba dan mendapat manfaat daripada supplement ini! Hubungi kami!

———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
———————————————————

**Disclaimer**

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *