Set Menyusu,  Testimoni Set Menyusu

Set Menyusu Shaklee yang Berbaloi

Ibu-ibu digalakkan untuk menyusukan bayi mereka sehingga bayi berumur sekurang-kurangnya 6 bulan, tanpa diselitkan dengan minuman lain (walaupun air kosong!). Kami menawarkan Set Menyusu untuk membantu anda memenuhi keperluan nutrisi dalam badan anda serta dapat membantu menghasilkan susu badan bagi memenuhi keperluan bayi anda… in shaa Allah…
Jom kita lihat apa kata pengguna Shaklee yang telah mengamalkan produk Shaklee untuk membantu memenuhi nutrisi dalam badan ibu agar dapat menghasilkan susu yang banyak serta berkhasiat! ^^

TESTIMONI SET MENYUSU 1
TESTIMONI SET MENYUSU 2
Kami menawarkan 4 Set utama bagi membantu penyusuan susu ibu.
4 SET MENYUSU LENGKAP

Kenapa ada 4 Set? Ini kerana kami menawarkan set yang mengikut keperluan anda.. Sama ada production susu berkurangan, atau ingin mempercepatkan proses penghasilan susu.. in shaa ALLAH, dengan supplement Shaklee, ia dapat membantu anda.. Ini kerana, supplement Shaklee membantu anda untuk menghasilkan nutrisi yang baik serta lengkap dalam badan anda.. Nutrisi yang mencukupi akan membantu ibu menghasilkan susu yang berkhasiat tinggi.. in shaa Allah…

 1. Mengandungi multi-vitamin yg lengkap dengan zat besi (Vita-Lea), vitamin C (Vita-C), vitamin B (B-Complex), dan juga Alfalfa (Alfalfa Complex).
 2. Set ini bersesuaian untuk anda yang TIDAK mempunyai masalah penyusuan.
 3. Supplement ini membantu untuk memperkayakan nutrisi dalam badan dan susu ibu.
 4. Alfalfa membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat.
 5. Sesuai untuk ibu yang mempunyai masalah sembelit, keputihan.. serta sesuai untuk membantu ibu yang anaknya mengidap eczema.
 6. Set ini kurang sesuai untuk ibu yang baru lepas bersalin (masih berpantang) kerana ianya tidak sesuai untuk bayi yang mengalami demam kuning (jaundice) dan ada sesetengah bayi yang mungkin akan mengalami masalah cirit-birit disebabkan alfalfa.

 1. Mengandungi multi-vitamin yg lengkap dengan zat besi (Vita-Lea), vitamin C (Vita-C), vitamin B (B-Complex), dan juga Kalsium (OsteMatrix).
 2. Sesuai untuk anda yang mengalami masalah kemeruduman semasa kedatangan haid.
 3. Set ini membantu anda menghasilkan susu dengan cepat.
 4. Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang tidak gemar minum susu dan alah kepada lactose.
 5. Supplement yang terdapat dalam set ini membantu ibu-ibu menjadi cergas, bertenaga walaupun kurang waktu tidur.. Selain itu, ia juga diperlukan untuk saraf, pembentukan tulang, dan gigi.

 1. Mengandungi multi-vitamin yg lengkap dengan zat besi (Vita-Lea), vitamin C (Vita-C), vitamin B (B-Complex), Kalsium (OsteMatrix) dan juga Alfalfa (Alfalfa Complex).
 2. Set ini membantu ibu menghasilkan susu dengan lebih cepat kerana khasiat protein yang terkandung di dalam Alfalfa.

 1. Mengandungi multi-vitamin yg lengkap dengan zat besi (Vita-Lea), vitamin C (Vita-C), vitamin B (B-Complex), Kalsium (OsteMatrix), Alfalfa (Alfalfa Complex), dan juga protein (ESP).
 2. Set ini digalakkan untuk ibu-ibu yang MEMPUNYAI masalah penyusuan, di mana ibu menghadapi masalah untuk menghasilkan susu walaupun telah melakukan perahan (menge-pam) setiap 2 jam dan minum air sekurang-kurangnya 3 liter sehari. Set ini membantu membaiki kekurangan dan ketiadaan zat dalam badan ibu agar tubuh si ibu dapat berfungsi dengan baik.
 3. Juga digalakkan untuk ibu-ibu yang mempunyai stok yang sedikit.
 4. Sesuai untuk ibu-ibu yang baru memulakan penyimpanan stok susu. 
 5. Sesuai untuk ibu-ibu yang ingin relaktasi (induce relactation) – memulakan semula penyusuan.
Adalah diingatkan bahawa supplement membantu ibu menghasilkan nutrisi lengkap dalam badan agar tubuh si ibu dapat berfungsi dengan baik, lantas dapat menghasilkan susu dengan lebih banyak dan pekat. Si ibu perlu mengikut saranan yang diberikan agar anda dapat mencapai apa yang anda idamkan. Hubungi pengedar anda (seperti kami) untuk mendapatkan tips tentang penyusuan. Kami juga akan memberikan E-Book percuma untuk anda (hanya sah dari Supplement4all sahaja!). 

Hubungi kami untuk keterangan lanjut, dan untuk membuat pesanan anda!

msg/Whatsapp: 0196972866
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.

These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *