B-Complex,  ESP,  OsteMatrix,  Set Berpantang,  Vitamin C,  Zinc

Set Berpantang Shaklee Bantu Sembuh Luka Bersalin dan Tambah Tenaga

Pasti ramai ibu-ibu hamil yang mencari supplement untuk berpantang dengan cara yang sihat dan senang. Set Berpantang dari Shaklee boleh membantu anda. Ia merangkumi supplement yang dapat membantu untuk menambahkan tenaga, mempercepatkan proses untuk sembuhkan luka bersalin, serta dapat juga membantu menambahkan susu badan.

Nampak macam banyak kan? Tapi anda jangan risau, kami boleh membantu anda, mengikut BAJET yang anda ada. Berapa bajet anda, beritahu kami dan kami akan sarankan supplement yang sesuai untuk keperluan anda.

Supplement yang paling anda perlukan adalah Zinc Complex kerana ianya membantu dalam proses penyembuhan luka bersalin anda. Ramai ibu telah mempercayainya. Click testimoni ini!

Selain itu, anda juga memerlukan OsteMatrix. Ini kerana anda berkongsi kalsium dengan bayi anda sewaktu sedang hamil dan juga sewaktu anda menyusukan bayi anda. Kalsium dalam badan anda akan semakin berkurangan dan anda akan lebih terdedah kepada masalah Osteoporosis. OsteMatrix lengkap dengan Kalsium dan Magnesium yang membantu penyerapan kalsium dalam badan anda.

Vita-Lea, B-Complex, ESP dapat memberikan tenaga kepada ibu yang baru lepas bersalin.
Sebagai contoh ESP, ianya mengandungi kandungan protein yang diperlukan oleh ibu-ibu. Bukan hanya membantu menambahkan tenaga, malah juga dapat membantu menghasilkan susu yang lebih banyak dan berkhasiat.
B-Complex dapat mengurangkan stress anda kerana ia lengkap dengan kesemua vitamin B yang diperlukan.
Vita-Lea adalah multi-vitamin yang terbaik dari Shaklee. Ia dapat memberikan tenaga dan merupakan pelengkap nutrisi untuk badan anda.

Oleh itu, buatlah pilihan anda. Kerana kami akan membantu anda. Kami akan memberikan FREE CONSULTATION kepada anda. Hanya beritahu kami apa yang anda perlukan.

Hubungi kami SEGERA! Dapatkan supplement anda SEKARANG!
msg/whatsapp/wechat: 0196972866
email: suppl3ment4all@gmail.com
fb page: http://www.facebook.com/Supplement4all (jom like!)

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration**
** These product are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease**

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *