Kesihatan Tulang,  Kurus Cara Sihat,  Lutut Sakit,  Omega Guard,  Sakit Lutut,  Testimoni Omega Guard,  Testimoni Supplement

Sakit Sendi Berkurang dengan Omega 3

Pernahkah anda mengalami masalah sakit pinggang, sakit lutut sehingga sukar nak berjalan? Tambahan pula apabila usia semakin meningkat, semakin sukar dan terbatas pergerakan anda. Ini kerana sendi yang membantu membolehkan pergerakan anda ini, berdepan dengan masalah.

Pastinya anda ingin kekal aktif, sungguhpun usia semakin meningkat. Betul? Namun, pergerakan anda terbatas membuatkan anda tidak lagi dapat melakukan aktiviti yang anda suka lakukan. Seperti bercucuk tanam, jalan-jalan, berlari.

Berita baik untuk anda agar anda dapat mengurangkan risiko masalah sendi ini iaitu dengan pengambilan nutrisi Omega-3 dalam diet harian anda. Omega-3 sangat dikenali dapat memberikan manfaat kesihatan dan kebaikannya untuk sendi yang sihat.

Oleh itu, anda perlu memastikan anda mengamalkan dan memastikan nutrisi asid lemak Omega-3 dalam diet harian anda. Seperti kebanyakan nutrisi yang lain, Omega-3 tidak dapat disimpan atau dihasilkan sendiri oleh tubuh badan kita. Adalah penting untuk anda mengamalkan 1,000 – 2,000 mg minyak ikan setiap hari kerana ianya kaya dengan khasiat Omega-3 yang diperlukan.

Paling mudah, adalah dengan mengamalkan supplement Shaklee, iaitu Omega Guard.

Ianya kaya dengan khasiat Omega-3 – EPA dan DHA yang sangat diperlukan oleh tubuh badan kita. Omega Guard juga adalah supplement minyak ikan yang sangat tulen kerana penghasilannya memastikan khasiat sebenar minyak ikan ini tidak hilang sepenuhnya.

Amalkan setiap hari secara consistent.

Untuk dapatkan Omega Guard anda, hubungi KakMah sekarang.

Jika anda inginkan lebih penjimatan, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Yuran keahlian hanyalah RM75 sahaja. Anda boleh menikmati discount 10-20% untuk setiap produk Shaklee apabila anda mendaftar sebagai ahli Shaklee.

*Disclaimer*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *