Anti-Oksidan,  Kesihatan Tulang,  Lutut Sakit,  Sakit Lutut,  Testimoni Supplement,  Testimoni Vivix,  Vivix

Sakit Lutut Berkurangan dengan Vivix

Orang tua berisiko mengalami masalah sakit lutut sekiranya di usia mudanya kurang pengambilan kalsium, omega-3. Kebiasaannya, wanita lebih ramai mengalami masalah sakit lutut berbanding lelaki. Ini kerana wanita lebih mudah kekurangan nutrisi. Namun, abam-abam sado jangan ambil enteng pula ya. Pengambilan supplement/susu yang kaya dengan khasiat kalsium, magnesium, vitamin D, omega-3 adalah baik untuk sendi, tulang yang sihat.

Resveratrol juga dikatakan baik untuk kesihatan sendi  kita. Terdapat kajian yang membuktikan resveratrol dapat membantu menguatkan sendi, mengurangkan kesan keradangan pada sendi. Sebab itu, selain OsteMatrix, Omega Guard, dan Collagen Powder, ramai pengamal supplement Shaklee memilih Vivix sebagai supplement (makanan tambahan) untuk menguatkan kesihatan sendi mereka.

Alhamdulillah, dengan izin Allah, pengambilan supplement Shaklee yang consistent membantu mereka untuk berjalan semula kerana sakit di bahagian lutut mereka semakin berkurangan. Dan paling menggembirakan, apabila dulunya tidak boleh solat berdiri, kini telah mula boleh solat berdiri seperti biasa. Syukur, Allah permudahkan usaha dan ikhtiar mereka ini.

Adakah anda atau orang tua anda juga mempunyai masalah sakit lutut yang sama seperti ini? Atau mengalami sebarang masalah sendi yang lain? Ikhtiar dengan mengamalkan Vivix secara consistent, setiap hari without failed. In Shaa Allah, Allah permudahkan urusan anda. Dapatkan Vivix dari KakMah ya.

*Disclaimer*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *