Shaklee Baby Set

Sabun Mandian Organic Untuk Baby – Shaklee Baby Set (NEW)

Ramai ibu yang baru melahirkan anak risau dengan lambakan product baby di pasaran. Namun, bukan semuanya adalah 100% organic dan kebanyakannya mungkin ada bahan paraben, chemicals. Seperti jenama “J” yang terkenal, juga dikatakan mengandungi bahan yang boleh menyebabkan cancer. Wallahu’alam. Kita sebagai pengguna, terutama sebagai ibu bapa, perlulah mencari kelengkapan yang sesuai dengan kulit baby yang sensitif. Bagaimanapun, kulit baby yang baru lahir adalah sensitif pada persekitaran apatah lagi pada bahan kimia. Sebab itu ada di antara mereka yang mengalami masalah kulit kering, ruam, kulit kemerah-merahan.

20 November 2017, Shaklee melancarkan Shaklee Baby Set untuk keperluan mandian anak-anak kita, terutama baby baru lahir. Seperti product Shaklee yang lain, semestinya Shaklee Baby Set ini telah diuji keberkesanannya, diuji secara klinikal untuk memastikan ia selamat digunakan untuk anak kecil kita. Ia turut diformulasikan tanpa bahan-bahan yang merbahaya terutama untuk baby.

Terdiri daripada 3 botol penting untuk kegunaan seharian baby iaitu sabun, lotion, dan minyak urut. Dihasilkan daripada 100% bahan semulajadi seperti chamomile, lavender, aloe vera organic, minyak rosemary dan macam-macam lagi, bersesuaian dengan keperluan anak-anak kecil kita.

Dengan misi dan visi – Selamat, Lembut, Organik. Anda perlu mendapatkan Shaklee Baby Set ini sekarang juga. Walaupun anda kini sedang hamil, tidak salah untuk mendapatkan product ini untuk keperluan newborn baby nanti. Settle satu item dalam list keperluan bersalin nanti.

Shaklee Baby Gentle Wash

 

Shaklee Baby Lotion

 

Shaklee Baby Massage Oil

Dengan harga hanya RM 381.60 (tidak termasuk postage), ianya pasti sangat berbaloi seperti skincare Shaklee yang lain. Tahan berbulan-bulan. Jangan tunggu lama-lama. Stok sangat terhad. Shaklee hanya pasarkan product ini untuk KALI INI sahaja. No more restock. Berminat boleh segera hubungi KakMah hari ini juga ok.

*Disclaimer*

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *