Anti Penuaan,  Anti-Oksidan,  Kecantikan,  Penjagaan Kulit,  Set Kecantikan,  Testimoni Supplement,  Testimoni Vivix,  Vivix,  Wanita

Resveratrol Untuk Kulit Yang Sihat

Tahu tak apa itu Resveratrol? Resveratrol adalah salah satu nutrisi yang terdapat di dalam supplement Shaklee yang paling mantap iaitu, VIVIX. Kehadiran resveratrol di dalam vivix menjadikannya supplement anti-aging, anti-oxidant yang paling berkesan. Sebab tu, ramai yang mencari vivix untuk kesihatan kulit mereka kerana kandungan resveratrol bersama dengan polifenol, memberikan khasiat terbaik untuk menyihatkan sel kulit.

Resveratrol dikenali sebagai anti-oksidan semulajadi yang terdapat di dalam jumlah yang tinggi di kalangan buah-buahan tertentu, antaranya ialah anggur. Sebab itu, Vivix dihasilkan daripada bahan yang sememangnya tinggi khasiat resveratrol seperti Anggur Muscadine (sebiji harga mencecah RM100 tau), Purple Carrot, Elderberry, dan Japanese Knotweed.

Bagaimana Resveratrol membantu Menyihatkan Kulit?

Kulit kita memerlukan khasiat collagen dan elastin untuk kekal sihat dan awet muda. Namun begitu, radikal bebas seperti pencemaran udara, stress, boleh mengganggu penghasilan semulajadi collagen dan elastin ini. Disinilah Resveratrol dapat memainkan peranannya sebagai anti-oksidan yang sangat kuat. Resveratrol dapat meneutralkan kerosakan sel kulit akibat serangan radikal bebas ini dan sekaligus membolehkan collagen dapat dihasilkan.

Kita sememangnya terdedah dengan banyak radikal bebas. Kadang, tanpa kita sedar, ia ada disekeliling kita.

Understanding Free Radicals And Antioxidants (for dummies!)From Visually.

Oleh itu, jika anda mengalami masalah kulit yang serius, terutamanya jerawat, anda perlukan Resveratrol.

Dan pastinya, kehebatan Vivix ini adalah yang terbaik untuk anda.

Kenapa Vivix Berbeza berbanding Produk lain?

Testimoni?

Lihat bagaimana Vivix membantu proses penuaan yang sihat. Kulit muka semakin berseri dan seakan semakin muda selepas mengamalkan Vivix secara consistent. Ramai yang menampakkan hasil positif selepas mengamalkan Vivix setiap hari (without failed).

Berminat untuk mendapatkan Vivix? Hubungi KakMah segera. Sangat berbaloi, terutamanya jika anda borong lebih lagi. Sebab semakin banyak anda beli, semakin banyak juga pulangan bonus yang anda boleh dapat. Sebab tu, terus je register ahli dengan pembelian twinpack Vivix.

Untung dapat, bonus dapat, in shaa Allah, badan semakin sihat, kulit semakin berseri.

*Disclaimer*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *