Anti-Oksidan,  Collagen Powder,  Kecantikan,  Masalah Kulit,  Penjagaan Kulit,  Regimen YOUTH,  Set Kecantikan,  Set The Radiant 4,  Testimoni Set Shaklee,  Testimoni Set The Radiant 4,  Testimoni YOUTH,  Vivix,  YOUTH Skincare

Rahsia Kulit Muka Breakout Kembali Cantik

Di pasaran tempatan sekarang, begitu banyak jenama skincare dihasilkan. Especially produk local, dihasilkan (atau dijenamakan) oleh orang Malaysia sendiri. Namun, kita sendiri tidak pasti samada skincare tersebut ada kajian dan selamat digunakan, atau sebaliknya. Dilambakkan dengan pelbagai “testimoni”, maka ramai tergoda untuk mencuba produk tersebut, tanpa berfikir samada adakah skincare ini tidak mengandungi bahan kimia? Adakah skincare ini sesuai dengan jenis kulit anda?

Kulit kita ni ada pelbagai jenis. Ada yang kulit berminyak, berjerawat, ada juga yang mempunyai masalah kombinasi kulit. Jadi, penting untuk kita tahu jenis kulit muka kita supaya kita dapat memilih skincare yang bersesuaian.

Pernah tak anda mengalami masalah kulit muka breakout akibat salah penggunaan skincare? Kulit breakout ni bermakna kulit menjadi sangat sensitif, masalah jerawat tidak tidak dikawal, kulit jadi sangat berminyak atau sangat kering. Hal ini boleh terjadi disebabkan tahap hormon yang tidak seimbang, kurang nutrisi, diikuti dengan penggunaan skincare yang tidak bersesuaian.

KakMah nak share dengan anda, rahsia tentang bagaimana Puan Farah Qurratun mengatasi masalah kulit muka breakout ini dan kini kulitnya menjadi sangat cantik dan tiada lagi masalah jerawat.

Seperti orang lain, Puan Farah juga menggunakan produk skincare tempatan. Minggu pertama selepas menggunakan skincare tersebut, kulit memang jadi putih bersih, licin, dan cantik. Namun, masuk bulan ke-4, kulit semakin naik jerawat. Jerawat semakin banyak, kulit juga menjadi semakin kemerahan.

Beliau pernah rujuk ke pakar kulit, beratus (mungkin beribu) duit habis sebab nak pulihkan breakout muka. Namun, tidak berhasil. Beliau juga pernah buat treatment di hospital kerajaan, namun juga tidak berhasil dengan baik.

Sehinggalah…

Ikuti kisah selanjutnya dalam post asal beliau di page Supermom Shaklee Story.

Beliau mengamalkan set Radiant 4 + Vivix untuk bantu memulihkan sel kulitnya dari dalaman. Selama sebulan beliau mengamalkan set ini secara consistent, dan beliau mula menampakkan kesan positif. Dan apabila YOUTH skincare mula memasuki pasaran Malaysia, beliau tidak melepaskan peluang untuk membelinya dan menggunakan YOUTH skincare ini secara consistent. Hasilnya, kulit Puan Farah semakin cantik dan berseri.

Yang pasti, produk Shaklee selamat diamalkan dan 100% pengguna YOUTH skincare mendapat kesan positif. Puan Farah sangat berpuas hati dan kini beliau lebih yakin dengan diri sendiri dan berketerampilan lebih menarik.

Hubungi KakMah untuk mendapatkan Set Radiant 4 dan YOUTH Skincare anda hari ini juga. Untuk lebih penjimatan, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran pendaftaran sebanyak RM75 sahaja. Namun, dengan pembelian set lengkap ini, anda boleh mendapatkan FREE membership.

*Disclaimer

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *