Promosi Si Merah Vivix Disember 2017

Shaklee ni pandai tau. Awal tahun dah buat promosi ni, hujung tahun pun sama juga nak buat promosi yang sama, sempena penutup 2017. Hebat kan? Si Merah Vivix, sememangnya menjadi pujaan hati ramai orang. Sebab itu, Vivix berada di ranking pertama dalam senarai Top Seller Products di Malaysia. Hebat kan? Sungguhpun harganya mencecah RM475 sebotol for non-member, tapi tetap ramai yang mengamalkan Vivix dalam diet seharian. Sebab, kesan anti oksidannya yang jauh lebih baik berbanding product lain di pasaran, terutama product tempatan.

Dan, semestinya, Vivix dihasilkan dari hasil kajian yang sangat terperinci. Kerana Shaklee sentiasa ingin memastikan product nya selamat diamalkan, dihasilkan secara semulajadi, dan paling penting, berkesan. Vivix dihasilkan daripada 4 tumbuhan utama yang sememangnya tinggi kandungan resveratrol dan polifenol, iaitu anggur muscadine, purple carrot, elderberry, japanese knotweed. Tahu tak, harga sebiji anggur muscadine adalah lebih RM100? Dan size nya sebesar bola golf. Itu adalah salah satu sebab kenapa harga Vivix mahal.

Eh. Panjang pula bercerita tentang Vivix ni kan? Meh KakMah nak share, apa promosi Si Merah Jelita Vivix bulan Disember 2017 ini.

Dapatkan si Merah Menawan Vivix anda hari ini juga. Paling penting, jika anda mendaftar sebagai ahli, pastinya pendaftaran anda adalah secara PERCUMA. Dan, confirm anda menerima cashback bonus serendah RM36 dan boleh mencecah sehingga RM250. Nak lebih lagi? Boleh je. Ada caranya.

Nak tahu apa antara kebaikan Vivix, supplement Resveratrol ini?

Berhenti merokok dengan Vivix

Kulit lebih flawless dengan Vivix

Berat badan berkurangan dengan Vivix

Sendi lebih kuat dan tegap dengan Vivix

Kandungan gula dalam darah terkawal/kurang dengan Vivix

dan macam-macam lagi….

Hubungi KakMah sekarang untuk dapatkan Si Merah Mengancam dan Menawan Vivix ini. Jangan tunggu last minit tau. Takut kehabisan je nanti. Borong, jangan tak borong. Kalau iPhone 8 berharga RM4000 lebih pun boleh beli, takkan Vivix 6+1 tak boleh kan? Untuk kesihatan anda juga. (Gurau aje, tapi betulkan).

*Disclaimer*

Leave a Reply