Kesihatan Jantung,  Omega Guard,  Regimen YOUTH,  Shaklee Baby Set,  YOUTH Skincare

Promosi Shaklee November 2018

Welcome November. Pejam celik dah hampir kita ke penghujung 2018 kan. Seperti biasa, KakMah nak update tentang promosi bulan November 2018 ini. Ada pelbagai produk untuk anda grab promosi, dan paling penting, anda boleh berjimat. Suka kan?

Promosi Omega Guard

Supplement minyak ikan yang kaya dengan omega-3, EPA, DHA. Perbezaannya dengan jenama lain di pasaran ialah ianya diekstrak daripada ikan laut air sejuk seperti sardin, mackerel di perairan Jepun. Ketumpatan lebih 3 kali ganda berbanding hati minyak ikan. Dan paling penting, ia menggunakan kaedah ultratulen ber-gred pharmaceutical yang berteknologi tinggi. Untuk itu, ia memberikan ketulenan khasiat minyak ikan yang optimum.

Omega Guard sesuai diamalkan oleh Ibu hamil, Ibu menyusu, kanak-kanak, mereka yang mempunyai masalah selsema berterusan, batuk berkahak, kolesterol tinggi, sakit-sakit sendi, pesakit jantung, dan ramai lagi.

Istimewa promosi bulan ini ialah jika anda mendapatkan 7 botol Omega Guard, anda hanya perlu bayar untuk 6 botol sahaja. Atau, jika anda hanya nak beli 2 botol pun boleh sebab anda juga dapat menikmati penurunan harga sebanyak 5%.

FREE Exclusive YOUTH™ Travel Bag

Anda suka travel dan inginkan travel bag yang sangat kondusif dan exclusive daripada YOUTH? Dengan pembelian mana-mana set YOUTH, anda layak mendapatkan YOUTH Carry All Travel Bag yang sangat exclusive daripada Shaklee. Tak boleh dapat kat tempat lain tau. Material sangat berkualiti, size pun besar dan muat nak letak kesemua items YOUTH skincare anda. Lepas ni dah tak perlu risau nak travel ke sana sini sebab dah ada beg ni kan?

YOUTH skincare adalah rangkaian skincare terbaru daripada Shaklee. Dihasilkan selepas 8 tahun kajian terperinci, dan istimewanya lagi YOUTH ada 8 patent/pending. Ini bermakna, teknologi atau formula menghasilkan YOUTH skincare adalah sangat exclusive dan pertama di dunia. YOUTH bebas daripada 1,500 bahan kimia berbahaya.

Menariknya lagi, 100% pengguna YOUTH mendapat kesan positif. Dan 2/3 daripada wanita yang menggunakannya mengalami penurunan skin-age sebanyak sedekad. Menarik kan? So, anda yang mempunyai masalah kulit seperti kulit kusam, jerawat, jeragat dah tak perlu risau kerana YOUTH boleh membantu anda.

Loose Items ShakleeBaby Dijual – Less 30%

Jika sebelum ini, produk ShakleeBaby didatangkan dengan 1 set yang merangkumi Gentle Wash, Sooting Lotion, dan Massage Oil. Kini, anda boleh beli loose items. Istimewanya lagi, setiap item ada extra discount sebanyak 30%. Wow sangat kan. Especially to mothers yang risau mana nak dapatkan skincare yang lembut, selamat digunakan terutama untuk anak yang ada kulit sensitif seperti eczema dan sebagainya.

Keistimewaan ShakleeBaby:

  • Diuji oleh pakar pediatric
  • Diuji secara clinical
  • Tidak menimbulkan alahan
  • Bahan yang disahkan organic
  • pH seimbang
  • Bebas daripada paraben, SLS, formaldehid, BPA, 1,4-dioxan, Phthalates, serta warna/pewangi tiruan

Dah decide mana satu pilihan kalbu untuk anda grab promosi bulan ni? Segera hubungi KakMah untuk mendapatkan produk anda.

Jika anda inginkan lebih penjimatan, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan hanya bermodalkan RM75 sahaja. Nak join as FREE membership juga boleh. Yang pasti, apabila anda mendaftar sebagai ahli Shaklee, anda layak mendapatkan harga setiap produk Shaklee lebih murah berbanding pasaran, iaitu lebih 10-20% penjimatan.

Info lanjut, daftar keahlian, dan nak order? Hubungi KakMah sekarang.

*Disclaimer*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *