Promosi Shaklee Gempak Bulan Oktober 2015 – Omega Guard, GLA Complex, Vitamin E, Vitalea for Children

Ehem.. ehem.. pastinya anda menantikan, apa agaknya promosi bulan Oktober ni kan.. Tapi saya pasti, anda semua ni tentunya up-to-date. 1hb, semua dah tahu apa promo hebat dan gempak bulan ni. Tapi takpe, saya nak juga beritahu. Ada 4 supplement promosi bulan ni tau. Supplement untuk gebu gebas, cun melecun, kurus, subur, semuanyalah. Memang rugi tak grab promosi bulan ni.
Promo Oktober 2015

Promosi Oktober Vitamin E 2015

Gempak kan?
Nak tahu apa khasiat dan kebaikan setiap supplement tu, meh rajin-rajin sikit click link ini.
Tunggu apa lagi. Hubungi kami sekarang untuk order.
Nak promosi special dari kami, kena cepat-cepat PM. Anda pasti teruja nak tahu.
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
Pengedar Shaklee di Seremban
———————————————————

**Disclaimer**

Leave a Reply