Anti-Oksidan,  Collagen Powder,  Kecantikan,  Panduan Kesihatan,  Penjagaan Kulit,  Promosi,  Tips,  Vitamin,  Vitamin C,  Wanita

Promosi Set Kulit Cantik Februari 2018

KakMah nak update uolls tentang promosi bulan Februari 2018.

Well, sepertimana semua pun mungkin dah perasan, Shaklee bakal launch skincare terbaru mereka, iaitu YOUTH Skincare. In Shaa Allah, bulan March nanti. Bersempena dengan launching tersebut, Shaklee bagi chance pada mereka yang inginkan kulit sihat, cantik, berseri, gebu, mulus untuk dapatkan supplement kecantikan supaya anda mendapat double effect terutama selepas menggunakan YOUTH nanti. Cantik dalaman dan luaran.

Dapatkan 4 kotak Collagen Powder bersama dengan 1 botol Vitamin C dengan penjimatan lebih 10%. Kenapa lebih? Sebab anda juga layak untuk mendapat FREE membership dan membuat pembelian pada harga ahli (lebih murah 10-20% dari RP).

Kenapa Collagen?

Badan kita ni sebenarnya memang dah ada collagen sejak baby lagi. Tapi masa kecil, collagen baby masih banyak. Sebab tu kulit mereka gebu, licin. Bila meningkat usia, collagen dalam badan semakin berkurangan. Sebab tu kulit mula kusam, berkedut, mulalah keluar jerawat (ditambah pula masalah hormone), dan macam-macam lagi masalah kulit.

Memang perlu sangatlah kita amalkan Collagen Powder setiap hari supaya collagen dalam badan kita ni mencukupi. Barulah kulit lebih sihat dan berseri. Betul tak?

Kenapa Vitamin C?

Vitamin C ni sebenarnya membantu meningkatkan keupayaan sel kulit untuk pulih sendiri. Justeru, dapat mengurangkan kesan kedutan, mengurangkan masalah kulit kering, kasar. Dan, Vitamin C juga bertindak sebagai antioxidant, yang membantu mempertahankan sel daripada rosak akibat serangan radikal bebas.

Paling best, Vitamin C membantu menggalakkan penghasilan collagen secara semulajadi dalam badan. Bayangkan jika diambil bersama Collagen Powder? Mestilah kesannya lebih baik kan?

Ingin dapatkan Set Promosi anda? Amalkan sekarang supaya bila dah launch skincare YOUTH nanti, anda boleh mendapat kesan yang lebih effective. Ini bukan kata kosong sahaja, tapi ramai yang dah pun mulakan memakai skincare YOUTH rasa effect berganda dengan amalkan skincare supplement.

Nota: Supplement set kecantikan dan YOUTH, bukan hanya untuk wanita sahaja tau. Lelaki pun boleh amalkan.

Click link ini jika anda ingin membeli secara online menggunakan debit/credit card anda.

Atau, hubungi KakMah untuk dapatkan set anda sekarang. Dan boleh pre-order YOUTH skincare juga.

*Disclaimer*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *