Promosi Collagen Disember Ini

Shaklee ni macam tahu-tahu je bila masuk bulan Disember, ramai yang nak mendirikan rumahtangga. Bila dah nak sampai hari bersejarah ni, of course la bakal pengantin nak kulit berseri, glowing, anjal gitu. Kan? Sebab tu la Shaklee berikan promosi yang sangat best ni.

Promosi Disember 2016

Promosi Disember 2016

 

SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Beli 2, less 5% • RM566.20

atau

Beli 6, free 1 • RM1,788

  • boleh dapat FREE membership (jimat RM68.90)
  • terus dapat beli dengan harga ahli (discount 10-20%)
  • cashback bonus RM114
  • free postage (jimat RM10.60)

atau, uolls boleh register membership shaklee, dan dapatkan promosi carotomax buy 1+1 dengan setiap belian barang bernilai 150 uv. promotion ni hanya terhad untuk ahli shaklee sahaja.

Orait. Nak order Shaklee, cepat roger ahkak sekarang.

signature 3

Leave a Reply