Promosi Aidilfitri Pula (Julai 2016) – Vivix dan Vitalea for Children

Salam Aidilfitri, dan Maaf Zahir Batin dari Ummi sekeluarga.

Maaf atas kelewatan ucapan Aidilfitri dari kami. Al-maklumlah, sibuk berhari raya, melaksanakan urusan keluarga, dan sebagainya. Tapi apa pun, semoga anda semua bergumbira di hari raya ini.

Ummi nak kongsikan promosi bulan Julai tahun ini. Pasti ramai yang dah tahu, tapi tak salah kalau Ummi nak kongsikan juga di blog Ummi ni. Kan? So, here we go.

Promosi Julai 2016

Promosi Julai 2016

Nak tahu apa kebaikan dan khasiat Vivix dan Vitalea Kanak-kanak ni, boleh click link di bawah ni. Dan retail price untuk setiap supplement adalah seperti berikut:

Vivix – RM 475

Vitalea for Children – RM 111

Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan promosi ni terutama si Vivix tu. Pelbagai kebaikan dan khasiat dalam satu botol Vivix. Sesuai diamalkan oleh semua, tak kira lelaki atau wanita.

Nak tahu lebih lanjut, hubungi Ummi.

signature 3

Leave a Reply