Ahli Shaklee,  Pengedar Shaklee,  Promosi,  Senawang,  Seremban

Percuma Vitamin C atau Lecithin Bila Register Ahli

Berita baik kepada pengguna Shaklee yang memang dah lama gunakan Shaklee, atau baru berjinak-jinak nak mencuba Shaklee, inilah masanya untuk anda register dengan kami sebagai ahli Shaklee. Walaupun sekadar nak makan sendiri aje, tak ada masalah. Jadi ahli Shaklee, tak semestinya kena buat bisnes Shaklee macam kami ni. Terpulang pada anda. Yang penting, bila anda register sebagai ahli Shaklee, anda berpeluang untuk dapat benefit yang Shaklee berikan. Asalkan menepati syarat mereka.

Kenapa anda perlu register sebagai ahli Shaklee bulan Oktober ni, sehingga 15 Oktober? Sebab anda berpeluang untuk dapatkan Sustained Release Vita-C Plus atau Lecithin secara PERCUMA.

Promosi Sehingga 15 Oktober 2016
Promosi Sehingga 15 Oktober 2016

 

Syaratnya mudah sahaja:

  • Beli supplement atau barangan Shaklee yang bernilai 100 – 199 uv*, iaitu bersamaan dengan jumlah pembelian ± RM 410** dan ke atas. Anda layak mendapatkan Lecithin secara PERCUMA.
  • Beli supplement atau barangan Shaklee yang bernilai 200 uv* dan ke atas, iaitu bersamaan dengan jumlah pembelian ± RM 965** dan ke atas. Anda layak mendapatkan Sustained Release Vita-C Plus secara PERCUMA.

So, tunggu apa lagi. Jom join ahli dengan kami. Untuk ketahui apa lagi kebaikan dan benefit bila join ahli, boleh roger akak okeh. Ingat, sebelum 15 Oktober 2016.

signature 3

*uv ialah unit volume, ataupun juga dikenali sebagai point

** harga pasaran. jika anda join ahli, anda terus dapat harga ahli (lebih murah dari harga pasaran)

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *