Percuma Lecithin atau Alfalfa Botol Besar Bila Register Ahli

Haaa. Berita baik kepada semua
pengguna setia Shaklee yang selama ini berfikir-fikir nak register ahli ke tak kan? Ni ahkak nak habaq, sekaranglah masanya untuk uolls register Shaklee. Sebab boleh dapat free vitamin tau. Tak caya? Meh tengok ni.

image

Syaratnya sama macam sebelum ni. Samada buat belian 100 – 199 uv, atau buat belian sehingga 200 uv. Kalau buat belian 200 uv tu, terus dapat free membership tau. Tak perlu nak bayar yuran keahlian RM68.90 tu. Hehe.

Nak tahu apa anda boleh beli untuk dapatkan 200 uv? Ni contohnya.

image

Apa best nya vivix ni? Click link ini sekarang

image

Untuk info lanjut, boleh roger saya okeh. In shaa Allah, saya bantu anda untuk register dan dapatkan supplement kegemaran anda.

signature 3

One comment

Leave a Reply