Pengalaman Join Contest Blog dan Menang Nescafe Dolce Gusto

Julai lepas (lama dah), KakMah join contest yang dianjurkan oleh mami Hadhatina dan dedi Kamarul, iaitu founder kepada Supermom Club House. Contest nya senang aje, iaitu buat blog tentang Shaklee Difference, embed kan video youtube dalam channel #yoursupermomHD. Pemenang dipilih berdasarkan viewer terbanyak dari entri blog tersebut. KakMah pun join la sekali. Lagipun tajuk pun best, why not kan? Update blog je pun, senang sangat.

Dan Alhamdulillah, rezeki dari Allah dan dengan izin-Nya, KakMah dapat tempat Pertama dalam contest tersebut tau. Syukur sangat. Jarang sekali join contest, bila join ada rezeki untuk menang. Mana tak happy kan. KakMah ni jenis susah gak nak menang contest. Hahaha.

Bila dedi Kamarul announce winner dan tag KakMah kat group Facebook, teruja rasa dan terharu. Alhamdulillah, syukur sangat Allah berikan rezeki ni. Nak dibandingkan dengan saingan lain yang lebih lama arif menulis blog, memang tak disangka sangatlah. Syukur.

Sepatutnya ada event istimewa untuk menyampaikan hadiah ni. Tapi masa tu, kami tak berkesempatan untuk turun. Nak pos, sayang. Takut rosak lah. Hehe. So, kata nak datang ambil sendiri. Dah 6 bulan, baru datang ambil. Sorry, mami Hadha dan dedi Kamarul.

In shaa Allah, ada rezeki nak cuba lagi join contest Supermom. Hadiah menarik sangat tau. Tak pernah mengecewakan.

Nak tahu, entri blog mana yang KakMah menang tu? Jom click link.

Berminat nak dapatkan supplement Shaklee? Boleh roger KakMah ok.

Leave a Reply