Get Clean,  Kekeluargaan,  Parenthood,  Penjagaan Kulit,  Testimoni Get Clean

Pencuci Baju Yang Selamat Digunakan

Sekarang ni ada macam-macam jenama produk pencuci baju di pasaran. Ada yang mempunyai wangian yang kuat, ada yang serbuk, ada yang cecair, macam-macam. Kadang-kadang tu, kita (terutama mak-mak) ni, sampai tak tahu nak pilih produk apa, produk yang bagaimana. Ada yang berjimat, jadi pilih produk yang mempunyai harga lebih murah. Ada yang tak kisah, memilih produk yang lebih berkualiti. Benda ni try and error. Ada yang serasi dengan kulit, baju dan ada juga yang tidak.

Bagi mereka yang kulitnya sangat sensitif, terutama dengan bahan kimia, pemilihan produk pencuci baju adalah sangat kritikal. Mereka perlu memastikan produk tersebut tidak mengandungi bahan kimia, menggunakan bahan semulajadi. Dan sebenarnya, tak banyak produk seperti itu di pasaran. Betul tak?

Shaklee sentiasa memahami kehendak penggunanya. Mereka sentiasa invest dan buat kajian terperinci untuk memastikan produk yang berkualiti dan sentiasa menepati visi dan misinya iaitu produk yang sentiasa selamat dan semulajadi. Disebabkan itu, Shaklee juga ada pencuci baju tersendiri tau.

FRESH LAUNDRY CONCENTRATE

KakMah juga menggunakan Fresh Laundry Concentrate daripada Shaklee ni tau. Terutama untuk basuh baju anak-anak. Biasalah, kulit mereka kan masih sensitif. Jadi, amat penting untuk menggunakan produk yang semulajadi dan selamat. Alhamdulillah, dengan menggunakan pencuci ni, walaupun lambat sidai baju anak, tapi baju tidak berbau. Baju tetap berbau wangi. Lembut sangat pada kain. Anak-anak memang selesa pakai.

Selain KakMah, ramai lagi yang dah gunakan Fresh Laundry Concentrate ni. Dan mereka memang sangat berpuasa hati dengan produk ini.

Selain dapat menanggalkan kotoran dengan berkesan, serbuk pencuci dan pelembut pakaian Shaklee Get Clean juga selamat digunakan untuk pakaian bayi dan kanak-kanak. Ia juga amat sesuai digunakan oleh mereka yang mempunyai masalah kulit atau elergik kepada serbuk pencuci.

Dr. Najihah Abdul Mutalib

 

Menarik kan? Jika anda berminat untuk mendapatkan produk ini, anda boleh beli secara online melalui link di bawah. Anda boleh menggunakan debit atau credit card anda. Mudah sangat. Hanya click-click sahaja.

Anda juga boleh terus hubungi KakMah untuk pertanyaan lanjut dan juga untuk mendapatkan produk ini.

Untuk lebih penjimatan, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee, dengan hanya bermodalkan RM75 sahaja. Anda boleh membeli sebarang produk Shaklee dengan harga kurang 10-20% daripada harga pasaran.

*Disclaimer*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *