• 5 Masalah Biasa Dihadapi Wanita Hamil

    Wanita hamil sering berdepan dengan masalah kesihatan, sekiranya tidak menjaga pemakanannya serta tahap kesihatannya setiap hari. Boleh dikatakan, masalah-masalah ini adalah masalah yang seringkali kita dengar terjadi di kalangan wanita hamil. Di antara masalah ini, ada juga yang tidak kurang bahayanya. Pelbagai komplikasi kesihatan boleh berlaku bukan sahaja pada ibu, malah juga pada bayi dalam kandungan. Antara risiko sering kita dengar ialah kelahiran pra-matang, iaitu kelahiran awal sebelum tempoh 37 minggu. Hal ini sangat merisaukan kerana penjagaan bayi pra-matang adalah tidak sama dengan bayi lain. Mereka sangat fragile, tahap sistem imunisasi mereka sangat lemah berbanding bayi yang dilahirkan selepas 37 minggu. Oleh itu, ibu perlu jaga kesihatan mereka dan juga…

  • Jana Side Income Tanpa Perlu Modal Besar

    Ramai mencari peluang untuk menjana pendapatan sampingan (side income), walaupun sudah ada pekerjaan hakiki yang sudah semestinya boleh dapat pendapatan tetap setiap bulan. Namun, desakan kewangan di zaman ini membuatkan ramai di antara kita untuk perlu mencari pekerjaan sampingan supaya dapat jana side income untuk tampung perbelanjaan bulanan mereka. Gaji sekarang ada kalanya cukup makan, ada kalanya digunakan hanya untuk membayar hutang. Sehinggakan tiada peruntukan untuk simpanan masa hadapan. Jangankan simpanan anak-anak, simpanan sendiri pun tiada. Bayangkan jika ada situasi di luar jangka, bagaimana kita ni nak jana income? Oleh itu, KakMah nak ajak anda semua untuk jana side income dengan bermodalkan hanya RM75 sahaja untuk memulakan bisnes Shaklee. Bisnes…

  • Product Shaklee Less 10% Dari Harga Ahli

    Nak tak dapatkan product Shaklee dengan harga lebih murah berbanding harga ahli? Ini bukan main-main punya offer tau. Tapi, memang offer exclusive Shaklee buat untuk mereka yang inginkan product Shaklee ni. Of course, selected items and selected set. Menariknya lagi, sebab mereka yang join offer ni, boleh dapat FREE membership. Bermakna, offer ni hanya terbuka untuk mereka yang belum menjadi ahli Shaklee lagi. Istimewa tak korang? Jangan lepaskan peluang ni untuk grab offer ni cepat-cepat. Rugi tau kalau tak grab. Offer hanya sehingga 28 Februari sahaja. VIVIX TWIN PACK Supplement anti-oksidan yang boleh diamalkan oleh semua golongan, samada lelaki atau wanita, tua atau muda. Membantu untuk renew sel dalaman agar…

  • Coaching dan Mentoring Bersama Upline

    Untuk memulakan sesuatu bisnes, tidak kiralah samada bisnes MLM atau bisnes buka restoran sekalipun, satu perkara yang sangat penting adalah MENTOR. Tanpa mentor, pastinya kita tidak ada “guidance” atau “idola” untuk kita “follow” mereka rapat-rapat supaya kita juga turut sama boleh berjaya seperti mereka. Setuju? Begitu juga dalam bisnes Shaklee yang KakMah ceburi ini. Sungguhpun, sekarang ini, KakMah hanya “part time” buat bisnes, tapi komitmen KakMah pada bisnes Shaklee yang disayangi ini ialah 100% okeh. Disaat KakMah mendaftarkan diri untuk menjadi ahli, waktu itu tak pernah terniat pun untuk buat bisnes. Sebab dah kerja kan. Tapi bila tengok macam “best” je kawan (iaitu upline KakMah) buat, so terjebak lah juga.…

  • Promosi Shaklee Januari 2019

    Ada yang penggemar ESP? Istimewa pada semua penggemar ESP Shaklee, sebab bulan Januari 2019 ini, Shaklee menawarkan offer (promosi) menarik untuk pembelian ESP. Jadi, bolehlah anda semua grab offer ni cepat dan boleh buat bekalan selama berbulan-bulan. Sangat jimat dan menguntungkan sebab offer ESP ni memang jarang-jarang ada tau. Beli 7 Botol, Tapi Bayar 6 Botol Aje! Haa. Ini serius tau, bukan main-main. Kalau anda ingin mendapatkan 7 botol ESP untuk bekalan hampir 6-12 bulan, anda boleh terus grab offer “Buy 7@6”. Sebab, anda hanya perlu bayar untuk 6 botol sahaja. Bahasa lainnya beli 6 botol dapatlah extra lagi 1 botol ESP. Berbaloi kan? Istimewanya lagi bila anda beli set…