Omega Guard ada Sales – Less 5%

Siapa peminat tegar Omega Guard? Sekaranglah masanya jika anda nak dapatkan offer Omega Guard pada harga sangat lumayan dan berbaloi. Dari kanak-kanak, sehinggalah dah berusia, boleh sangat amalkan Omega Guard ni. Biasa dengar Omega-3, DHA kan? Semua khasiat asas ni ada dalam Omega Guard Shaklee.

Bezanya, Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada hati minyak ikan itu sendiri, bukannya lemak ikan seperti kebanyakan product lain di pasaran. Sebab itu ia 3x lebih tumpat berbanding jenama lain. Tekstur capsule yang lembut, memang mudah sangat nak telan. Kanak-kanak pun suka sebab boleh chew, cuma rasa ikan sikitlah. Hehehe.

So, apa promosi Omega Guard bulan ni?

Promosi Omega Guard

Apa antara khasiat dan kebaikan Omega Guard ni?

Dan, tak lupa juga, ada promosi khas untuk anak-anak kecil kita. Iaitu, Vitalea for Children (VfC). Anak-anak yang picky eater, bersekolah, aktif memerlukan kesihatan nutrisi mencukupi. VfC ini adalah supplement multivitamin yang sesuai untuk anak-anak. Rasa ala-ala ribena, memang sedap dikunyah. So, persiapkan anak-anak anda dengan grab promosi ini.

Promosi Back to School

Berminat untuk dapatkan promosi Omega Guard dan Vitalea for Children? Hubungi KakMah sekarang.

*Disclaimer*

Leave a Reply