Ahli Shaklee,  Peluang Jana Income,  Pengedar Shaklee

Nak Jana Income Sampingan RM2000 Sebulan?

Side income sekarang ni boleh dikatakan bukan lagi satu pilihan. Tapi boleh dikatakan sesuatu yang wajib dan kena buat untuk tampung perbelanjaan kos setiap hari. Sebab, 86 – 90% isi rumah tiada simpanan. Bermakna gaji mereka setiap bulan adalah untuk membayar hutang tertunggak. Hutang pun dibayar secara installment. Jadi, memang setiap bulan kena bayar jumlah yang sama. Hutang belajar, hutang kereta, rumah, personal loan. Semua tu memang dah tolak siap-siap dalam gaji bulanan kita.

Macam mana kita nak menyimpan? Simpanan ni penting bukan saja untuk hari tua kita kelak, tapi juga untuk anak-anak, kecemasan. Takkan kalau ada kecemasan, nak buat pinjaman lagi? Maka, bertambahlah hutang. Jom! KakMah ingin mengajak anda untuk sama-sama buat duit dan jana pendapatan sampingan minimum RM2000 sebulan. Berminat?

#ProjekDuitRM2000TTDB ini diselaraskan oleh Mentor Hebat iaitu founder kepada group Team The Dream Builder iaitu Siti Noriza Saleh. KakMah dan sahabat lain merupakan mentor yang bernaung di bawah team beliau, ingin membantu anda yang ingin jana income.

Dengan hanya bermodalkan RM80 sahaja, anda diberikan kelas online secara percuma setiap hari, kami akan guide anda untuk berjaya dalam bisnes ini. Bisnes yang KakMah maksudkan ialah bisnes Shaklee. Ya, bisnes yang boleh memberikan anda income 4,5, dan juga 6 angka sebulan. Tidak mustahil sekiranya anda berusaha.

Jika anda mempunyai ciri-ciri untuk berjaya iaitu:

  • Tidak mudah putus asa
  • Tidak banyak alasan
  • Committed
  • Duplicate apa mentor ajar
  • Mempunyai azam kuat untuk berjaya
  • Sanggup keluar daripada comfort zone

Anda boleh hubungi KakMah sekarang sebagai mentor anda. Jangan tunggu lagi. Ini peluang anda untuk berjaya. Banyak incentives lain yang boleh anda perolehi dengan bisnes Shaklee ini. Slip gaji Shaklee ni laku tau. Ada yang beli rumah, kereta dengan slip gaji Shaklee. Dan, ada yang melangsaikan hutang PTPTN berjumlah RM17k dengan bonus Shaklee.

Sertai kami sekarang!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *