Kulit Kembali Berseri dengan The Radiant 4

Dilema sangat apabila kulit bermasalah sangat kan? Terutama masalah kulit kusam, jeragat, berminyak, berjerawat. Dah cuba pelbagai skincare, tapi masih tak berkurangan. Malah, ada kes dimana tersalah pilih skincare, ada bahan kimia, kulit jadi lebih teruk. Macam-macam product yang terdapat di pasaran sekarang ni. Bagaikan cendawan tumbuh. Dalam masa 1-2 jam tengok tv, pelbagai iklan product baru keluar. Hehe. Tapi KakMah masih setia memilih product Shaklee. Sebab KakMah yakin product Shaklee adalah selamat, semulajadi, berkesan. Alhamdulillah, setakat KakMah tulis ni tahun 2017, KakMah dah amalkan supplement Shaklee selama 5 tahun.

Tadi cerita pasal masalah kulit kan? Hehe. Ok, KakMah nak share sedikit a successful story yang juga mengalami masalah kulit yang agak teruk, tapi kini kulit semakin berseri-seri. Mereka menggunakan cara semulajadi dan consistent mengamalkannya. Akhirnya, kesan yang sangat memuaskan.

Dulu jerawat penuh 1 muka, kini kulit bersih.

 

Kesan selepas consistent beberapa bulan pengambilan.

 

The Radiant 4

Apa set The Radiant 4 ni? Set ini baru sahaja diperkenalkan oleh Shaklee pada bulan September 2017. Sesuai untuk semua jenis kulit, samada berminyak atau tidak, berjerawat atau tidak. The Radiant 4 terdiri daripada ESP, Sustained Release Vita-C Plus, GLA Complex, dan Collagen Powder.

Apa best sangat tentang The Radiant 4 ni?

Set The Radiant 4 bertindak dengan membina (BUILD), melindungi (PROTECT), melembapkan (MOISTURIZE), menganjalkan (FIRM). Setiap khasiat supplement di dalam set ini sangat baik untuk kesihatan kulit kita dari dalaman. Jangan terkejut kalau lepas ni, ramai yang berani keluar tanpa make up. Hehe.

Pastikan anda mendapatkan set The Radiant 4 anda sekarang. Jaga kulit anda bukan hanya dengan menggunakan skincare terbaik, tapi juga dengan mengamalkan supplement terhebat dan semulajadi. Beauty from Within.

Hubungi KakMah untuk dapatkan set The Radiant 4 anda sekarang.

*Disclaimer*

Leave a Reply