Kulit Berjerawat Semakin Hilang Dan Pudar – Testimoni

Wanita terutamanya, ada hormon tertentu yang kadangnya tidak stabil. Jika dulu, mungkin kulit putih bersih, tulus murni. Tapi bila dah masuk ke suatu alam yang lain seperti alam pembelajaran, dengan terdedahnya kepada radikal bebas seperti stress, maka hormon pun mulalah berubah. Jerawat pun mula menjengah tak kira masa. Dah tu, sukar pula nak surut dan hilang parutnya.

Pernah alami masalah sedemikian? Begitu juga dengan Puan Sya Madeena yang mula mengalami masalah kulit iaitu jerawat yang teruk apabila masuk alam universiti. Pernah mencuba produk yang mengandungi chemical, hasilnya memang cepat tapi kemudiannya bertambah teruk. Akhirnya, tekad untuk consistent mengamalkan supplement Shaklee dan terus jatuh cinta. Jom kita ikuti kisah Puan Sya Madeena.

Sya tak pernah mengalami masalah kulit sejak dari sekolah sampai lah diploma. Kulit licin bersih saja.

Kalau ada masalah pon hanya setakat sunburn sebab banyak berjemur! Almaklum waktu sekolah aktif kawad lah, sukan lah, apa lah.

Sunburn tu normal. Tapi jerawat memang takda!

Disangkakan kulit cantik tu kekal selamanya tapi semuanyaaa hanya sekadar mimpi. Masuk je degree muka menjadi sensitif. Sangat sensitif!

Aaah.. kulit tak tahan dengan cuaca panas, muka teruk sangat. Takda ruang pon kat kulit muka ni yang takda jerawat.

Naik pulak jenis bertompok bintik-bintik hitam terus buat muka nampak kusaaam! Gelap!

Sampai satu tahap rasa macam geram tengok kulit muka sendiri. Sakit hati.

Bayangkan semua orang kalau jumpa Sya saja akan komen pasal kulit. Sedih. Rasa insecure memang ada.

Cuba macam macam produk, tapi takda kesan, sampaikan Sya guna produk yang ada chemical mulanyaa memang putih bersih.

At last, bila dah lama sangat memang makin teruk, sebab dah bercampur dengan produk penuh chemical lagi. Takut

Sudahnya, muka berjerawat berkawah sampai lah Sya decide untuk cuba produk Shaklee ni.

Memang cari untuk repair skin yang teruk ni. Mula dengan hanya ESP and VITAMIN C.

Tak sangka kulit makin okay. Jerawat segan silu nak tumbuh dan yang paling bestnya tompok-tompok hitam berkumpul di pipi makin hilang.

Dapat pulak extra terkurus sekali! Hebat sangat. Takda mendatangkan kesan buruk apa pon. Sya cuba ikhtiar konsisten amalkan Shaklee! Alhamdulillah masalah skin sensitif dah berjaya diatasi.

Walaupon pada mulanya macam tak yakin tapi disebabkan Sya terdesak nak repair skin! So Sya decide untuk stick dengan Shaklee.

Betul macam apa yang orang lain cakap! Jatuh cinta pandang pertama. Sekali cuba tak kan cari yang kedua. hehe

Alhamdulillah sekarang sya masih konsisten amalkan Shaklee! Sya masih di fasa pemulihan.

Tapi perubahan skin Sya memang sangat ketara. Terujaa yaaakkmaaat!

And sekarang Sya dah start topup satu persatu produk Shaklee. ESP, VITAMIN C, VITAMIN E, COLLAGEN! Haaa kau

Sya lebih fokus untuk kesihatan dan kecantikan tubuh badan Sya

Penting untuk jaga kesihatan! Sebab tubuh kita nak pakai lama.

CANTIK AND KURUS ?? Itu BONUS EXTRA ..

Sekarang , tak pandang sikit pon produk lain even though banyak je suara suara lain yang cuba untuk ajak Sya beralih arah.

Kerana Sya percaya, untuk dapat result yang super power the boommm konsistensi adalah kuncinya.

And Shaklee will always be my favourite choice cause it is safe, natural and trusted ! Dah serik dengan produk yang banyak chemical. Nak avoid.

Testimoni dikongsi dari page Supermom Shaklee Story.

 

Hebat kan perkongsian Puan Sya? Kini kulit mukanya semakin berseri dan bonus yang beliau dapat ialah KURUS. Jika anda inginkan supplement Shaklee dan mendapatkan konsultasi percuma daripada KakMah, boleh hubungi KakMah segera.

*Disclaimer*

Leave a Reply