Herbal Blend

Krim Serbaguna Shaklee Herbal Blend Sesuai Untuk Semua Golongan

Pasti ramai yang tahu tentang Herbal Blend Cream atau juga dikenali sebagai krim serbaguna shaklee. Ya, ia dikenali sebagai krim serbaguna kerana ianya memang sesuai untuk pelbagai kegunaan. Krim ini diperbuat daripada ekstrak herba semulajadi seperti sage, horse chestnut yarrow, dan rosemary. Ekstrak ini mempunyai suatu aroma yang menenangkan. Kerana itulah, ia bersesuaian untuk semua golongan termasuk bayi sehingga ke yang sudah berusia.
Anda patut ada satu tube di rumah untuk kegunaan seisi keluarga. Samada untuk masalah tumit merekah / pecah, ruam, dan sebagainya yang berkaitan dengan kulit. Krim ini sangat kecil, ringan, dan mudah dibawa ke mana sahaja.

Inginkan testimoni? Kami ingin share dengan anda satu testimoni menarik dari kami sendiri.

Tangan saya naik ruam selepas menghadiri team building di Port Dickson. Biasalah, aktiviti seharian memaksa saya untuk berpanas di tepi pantai. Dan disebabkan kulit saya ni yang sensitif (peribahasa kata puteri lilin), maka naiklah ruam di bahagian tangan saya ni. Alhamdulillah, selepas seminggu penggunaan krim serbaguna shaklee ini secara consistent, kelihatan ruam semakin menipis, mengecil, dan berkurangan.
Mak saya pun akuinya dan dia akan pastikan ada stok di sebelah katilnya. Dan anak buah saya pun pakai juga, terutama yang ada masalah ruam di dahi. So, tunggu apa lagi? Kami telah restock!
Jom dapatkan Krim Serbaguna Herbal Blend Shaklee dari kami!
Harga? Hanya RM27.50 sahaja!
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
———————————————————

**Disclaimer**

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *