Kenapa Shaklee Jadi Pilihan Hati?

Perkenalan saya dengan supplement Shaklee ni masa saya tengah usaha nak hamil. Sahabat saya suggest. Sebab masa tu, saya baru lepas keguguran kandungan pertama. Saya bermula tahun 2012. Walaupun time tu belum ada rezeki untuk hamil, tapi apa yang buat saya jatuh cinta dengan produk shaklee ialah saya dapat kesan positif lain terutama kat kulit muka ni. Hehe.

Pengedar Shaklee Seremban

Bila dah seronok consume supplement Shaklee, dah rasa kelebihan dan khasiat dia, saya decide nak join bisnes Shaklee pula. Lagi pun, bisnes shaklee ni sangat adil. U buat, u dapat. U buat bodo, takdo apo u dapat. Nganga je la sorg-sorg. Jangan salahkan org lain kalau u tak success. Itulah bisnes Shaklee.

Dan kenapa dan apa yang buat saya kekal dengan shaklee ni dan masih consistent amalkan supplement shaklee ialah because of everything. Dari landmark study nya, marketing system nya, shaklee effect nya. Everything. Alhamdulillah. Allah bukakan jalan dan temukan saya dengan bisnes ni.

And of course, saya buat bisnes ni bukan takat nak dapat side income je. Saya nak change kepada main income. Settlekan segala hutang, having my time freedom. And most important thing is, become a WAHM. in shaa Allah.

Pada yang membaca, doakan saya ya. Doakan saya jadi WAHM sebelum September 2017 dengan income berpuluh ribu setiap bulan. Ameen.

signature 3

Leave a Reply