Ahli Shaklee,  Pengedar Shaklee,  Seremban

Kenapa Jadi Pengedar Shaklee?

Kenapa saya menjadi pengedar Shaklee? Oh! Sebelum tu, pada yang masih belum tahu, kami (saya dan suami) merupakan pengedar Shaklee yang SAH, yang bertapak di Seremban. Shaklee ID saya ialah 885670. Main area adalah di Taman Seremban Jaya. So, pada yang berdekatan boleh calling-calling. ^^

Kami boleh COD supplements anda ke depan pintu rumah anda! Kalau tak nak kami pergi ke rumah, kita boleh jumpa di mana-mana lokasi sekitar Seremban / Senawang. Ke Mantin pun kami boleh COD juga! Senang kan? 
Okeh… 
Kenapa kami menjadi Pengedar Shaklee?
  • Asalnya kami hanya ambil supplement Shaklee untuk kesihatan, kami beli dari upline kami (juga merupakan kawan saya).
  • Selepas 3 bulan consume Shaklee, saya tertarik untuk menjadi ahli… Asalnya nak jadi ahli sebab nak makan sendiri sahaja, tak terfikir pun nak ber-bisnes. Hehehe…
  • Bila dah jadi ahli, saya realize yang saya boleh jana side income, di samping kerja yang saya lakukan seharian di pejabat. Sebab untuk setiap pembelian yang saya buat, saya akan dapat points, dan bila points saya dapat minimum requirements, saya entitle untuk mendapat bonus.
  • Mula-mula bonus saya sedikit sahaja, 2 angka… Hehehe… tapi selepas berusaha lagi, bonus saya sekarang dah jadi 3 angka, dan ke arah untuk mendapatkan 4, 5, 6 angka… Itu semua tidak mustahil dengan Shaklee!
  • Kenapa saya pilih Shaklee sebagai supplement saya? Jawapannya mudah! Sebab Shaklee supplement yang Halal dan semulajadi.
  • Kenapa saya pilih Shaklee untuk bisnes? Jawapannya juga mudah! Sebab saya usaha sendiri untuk dapatkan apa yang saya mahukan. Upline saya hanya memberi dorongan. Rezeki saya, bisnes saya, usaha saya. Semua atas keinginan saya sendiri. Sebab tu saya nak jadi Pengedar Shaklee!
Sekiranya anda berminat untuk menjadi macam saya iaitu menjadi Pengedar Shaklee dan jana side income, boleh hubungi kami. Kami akan membantu anda. Bukan sahaja badan sihat sebab amalkan pengambilan supplement, malah juga dapat menjana pendapatan sampingan. Alhamdulillah. Nak tau cara jadi Pengedar Shaklee, click link ini…
Tidak kira anda dimana pun (asalkan masih di dunia, bukan di bulan… hehe), anda boleh ber-bisnes dengan Shaklee. Produk Shaklee dikenali oleh semua. So, jangan risau dan jangan takut.
Rezeki pasti ada untuk anda.
Hubungi kami ye?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *