Breastfeeding,  Ibu Hamil,  Ibu Menyusu,  Kehamilan,  Kekeluargaan,  Meal Shakes,  Pembesaran Anak-Anak

Kenapa Anda Perlukan Meal Shakes Shaklee?

Adakah anda mencari supplement multivitamin dalam bentuk minuman, yang bukan sahaja boleh diambil oleh dewasa, malah kanak-kanak juga boleh. Pendek kata, supplement seisi keluarga. Shaklee menghasilkan Meal Shakes yang rasanya amat digemari oleh semua peringkat umur. Terutama di bulan Ramadhan ni, memang ramai menyimpan stok Meal Shakes untuk bantu memberikan tenaga pada mereka sepanjang berpuasa. Kanak-kanak juga boleh minum dan amalkan ketika bersahur. In shaa Allah, kekal bertenaga hingga ke waktu berbuka nanti.

Seperti supplement Shaklee yang lain, dan bersesuaian dengan moto nya yang sentiasa selamat, semulajadi ni.. Meal Shakes juga dihasilkan daripada bahan-bahan semulajadi seperti kacang soya, buah-buahan, sayur-sayuran. Ia juga mengandungi khasiat lactalbumin iaitu sejenis organisma protein yang mudah diserap ke dalam tubuh.

Kenapa Perlukan Meal Shakes Shaklee

  • Lengkap dengan segala nutrisi diperlukan terutama oleh kanak-kanak. Mengandungi 12 jenis vitamin, mineral, zat yang diperlukan, kaya dengan khasiat protein. Serta membantu pembinaan tulang, kuku, organ yang sihat, meningkatkan sistem imunisasi.
  • Ia merupakan diet terbaik kerana membantu memberikan kesan kekenyangan yang lebih lama, dan ianya sangat mudah disediakan.
  • Kaya dengan khasiat serat yang membantu mengatasi masalah sembelit dan masalah usus yang lain.
  • Merupakan supplement anti-oksida yang kaya dengan khasiat vitamin A, C, dan E yang bertindak membantu melawan penyakit dan jangkitan.
  • Sesuai untuk kanak-kanak kerana ianya mengandungi asid folic, biotin, kalsium, dan magnesium yang membantu tumbesaran mereka.

Untuk itu, anda semua, terutama ibu-bapa, amat digalakkan untuk mencuba Meal Shakes ini dan kongsikan kebaikannya pada anak-anak anda. Dengan pola pemakanan di zaman ini, yang kebanyakannya adalah berunsurkan “makanan segera”, makanan tidak sihat… ada baiknya jika anda memberi mereka supplement seperti Meal Shakes agar kesihatan mereka lebih dijaga. In shaa Allah.

Hubungi kami jika anda ingin mendapatkan Meal Shakes anda sekarang. Terutama untuk anda atau anak-anak anda, yang mungkin mempunyai masalah seperti mudah sembelit, picky eater.

Harga satu canister hanyalah RM 113.75 sahaja, tidak termasuk postage.

signature 3

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *