Ahli Shaklee,  Pengedar Shaklee,  Seremban

Kelebihan dan Cara Menjadi Ahli / Pengedar Shaklee

Melalui pengalaman saya sebagai pengedar Shaklee yang sah, Shaklee telah membantu saya menjana side income. Itulah kelebihan yang saya perolehi dengan menjadi ahli / pengedar Shaklee yang SAH! Alhamdulillah, sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Pepatah lama yang tidak pernah lekang dari kita. Sama dengan menjadi ahli Shaklee – daripada hanya suka-suka menjadi ahli kerana ingin membeli produk Shaklee yang berkhasiat pada harga ahli, kini tujuan saya lebih kepada ingin menjana side income dengan menjadi pengedar Shaklee yang sah. Pokok pangkal tujuannya terpulang kepada anda.

Cara untuk mendaftar sebagai ahli / pengedar Shaklee sangat mudah! Ada dua cara, anda boleh pilih salah satu cara tersebut:
 1. Buat pembelian produk Shaklee minimum 200 points
  • Anda hanya perlu melakukan pembelian minimum 200 points dari mana-mana produk Shaklee. Secara automatic, anda akan mendapatkan keahlian secara percuma! Senang kan? 200 points adalah bersamaan dengan pembelian berjumlah lebih kurang RM670 (Semenanjung Malaysia) atau RM850 (Sabah/Sarawak). 
  • Pembelian barang boleh dilakukan melalui saya dimana saya akan bantu anda order barang yang anda perlukan serta akan menguruskan pendaftaran anda. Atau….. anda juga boleh ke branch Shaklee yang berdekatan. Gunakan ID saya (885670) untuk mendaftar sebagai ahli. Secara automatic nya juga, saya akan menjadi sponsor anda dan akan membantu anda menjalankan bisnes ini. Itu pun kalau anda berminat untuk buat bisnes. ^^
 2. Bayar registration fee
  • Anda juga boleh mendaftar dengan hanya membayar RM65 yuran pendaftaran. Tambahan RM10 akan dikenakan sekiranya anda ingin member kit di pos kan ke rumah anda, atau pun dihantar kepada saya (saya akan COD kepada anda – untuk yang tinggal berdekatan sahaja ye? hehe…). Akan tetapi, sekiranya anda ingin mengambil sendiri member kit di branch, caj RM10 tidak akan dikenakan.

Anda tidak perlu maintain points atau melakukan pembelian minimum setiap bulan. Melainkan kalau anda benar-benar serius ingin ber-bisnes dan menjana side income dengan Shaklee, anda perlulah mendapatkan dan maintain points yang tertentu.
Antara kelebihan yang anda akan perolehi dengan menjadi ahli / pengedar Shaklee ialah:
 • Anda boleh membeli produk Shaklee dengan harga ahli yang lebih murah berbanding dengan retail price. Untuk setiap pembelian, anda akan mendapat points. Points yang terkumpul akan ditukarkan kepada cash setiap bulan sekiranya anda dapat mencecah minimum points yang diperlukan.
 • Menjana side income. Dengan mendaftar sebagai ahli, dan memilih saya sebagai sponsor (iaitu menggunakan ID saya (885670) semasa pendaftaran), anda boleh menjana side income dengan bantuan dan bimbingan dari team kami. Bisnes Shaklee adalah bisnes anda, kami akan sentiasa membantu anda.

Kenapa Shaklee menjadi pilihan terbaik untuk saya, dan juga untuk anda? Atau dalam erti kata lain, “Kenapa saya pilih Shaklee?”.
 • Shaklee adalah produk halal dan diyakini. Mendapat pengiktirafan sijil halal dari Islamic Services of America (ISA). ISA adalah badan luar negara yang diiktiraf oleh JAKIM.
 • Shaklee tidak menggunakan bahan kimia yang berbahaya. 
 • Shaklee diperbuat daripada bahan-bahan yang semulajadi, serta diproses secara semulajadi bagi mengekalkan nutrisi bahan tersebut.
 • Shaklee mengikut garis panduan Food and Drug Administration (FDA). Kalau anda perasan, setiap produk Shaklee akan dipaparkan dengan statement “This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease”. Setiap syarikat supplement perlu mengeluarkan statement ini sepertimana yang disarankan oleh FDA law. Ini kerana hanya ubat-ubatan sahaja yang boleh claim produk mereka boleh diagnose, treat, cure, or prevent disease. 

SO….!!! Tunggu apa lagi? Sekiranya berminat, boleh hubungi saya. Jom sama-sama kita jana side income (itu pun kalau anda inginkan, kalau tak nak boleh jadi ahli sahaja). Team kami sedia membantu anda. Susur galur dari team kami ramai yang telah berjaya (ada yang dapat bonus cecah 5 atau 6 angka). Kami akan berkongsi ilmu dengan anda.
Pengalaman saya sendiri sebagai ahli (pengedar), saya mendapat bimbingan yang terbaik daripada kawan-kawan bisnes saya. Dan saya amat berbangga menjadi ahli Shaklee!
Saya ingin berkongsi kegembiraan itu dengan anda! JOM! Daftar sebagai ahli! ^^

Seronok! Sambil kerja di rumah, sambil spend time dengan anak-anak!
Hubungi saya:
SHIMA ZAINAL (ID: 885670)
msg/whatsapp/wechat: 0196972866

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *