Ahli Shaklee,  Coaching,  Keahlian Shaklee,  Peluang Jana Income

Jana Side Income Tanpa Perlu Modal Besar

Ramai mencari peluang untuk menjana pendapatan sampingan (side income), walaupun sudah ada pekerjaan hakiki yang sudah semestinya boleh dapat pendapatan tetap setiap bulan. Namun, desakan kewangan di zaman ini membuatkan ramai di antara kita untuk perlu mencari pekerjaan sampingan supaya dapat jana side income untuk tampung perbelanjaan bulanan mereka.

Gaji sekarang ada kalanya cukup makan, ada kalanya digunakan hanya untuk membayar hutang. Sehinggakan tiada peruntukan untuk simpanan masa hadapan. Jangankan simpanan anak-anak, simpanan sendiri pun tiada. Bayangkan jika ada situasi di luar jangka, bagaimana kita ni nak jana income?

Oleh itu, KakMah nak ajak anda semua untuk jana side income dengan bermodalkan hanya RM75 sahaja untuk memulakan bisnes Shaklee. Bisnes Shaklee telah membantu ramai orang untuk melangsaikan hutang mereka, jana income lumayan, dapat “money freedom”.

Bisnes Shaklee sesuai untuk semua golongan umur, atas 18 tahun. Student juga boleh meraih 4-5 angka sebulan. Ini telah pun dibuktikan oleh salah seorang Coordinator Shaklee yang sekarang ini berusia 21 tahun. Beliau buat bisnes Shaklee ini secara “part time” je. Study pun mantop, setiap sem dapat pointer 3.5 ke atas. Setakat ni, paling tinggi income beliau boleh jana ialah RM7000 sebulan. Kalah fresh graduate engineer punya income tau.

Bisnes Shaklee boleh dimulakan oleh sesiapa pun. Hatta sudah berusia 50-an pun, tidak mustahil untuk mulakan bisnes Shaklee.

It’s never too early, It’s never too late

6 sebab bisnes Shaklee ni mudah dan boleh dilakukan oleh semua orang.

  1. Modal yang sangat rendah, iaitu hanya RM75 sahaja. Nak bermodalkan RM0 pun boleh. Ada caranya untuk daftar keahlian Shaklee secara percuma. KakMah boleh guide anda.
  2. Tak perlu simpan stok sehingga beribu-ribu ringgit sebulan, terutama jika anda di awal penglibatan dalam bisnes Shaklee ni.
  3. Demand untuk produk Shaklee adalah sangat tinggi. Samada supplement, mahupun YOUTH skincare. Permintaan dari serata negara Malaysia, malah rakyat Malaysia di luar negara juga mendapatkan produk Shaklee.
  4. Sistem online yang sangat mudah nak akses dimana sahaja. Ada smartphone, internet boleh jalan. Boleh click, click untuk terus order barang customer dan Shaklee tolong hantarkan melalui courier service yang mereka dah deal.
  5. Berapa banyak bonus anda nak, anda pasti boleh capai. Provided, usaha anda letakkan untuk berjaya dalam bisnes tersebut setimpal dengan apa anda inginkan. Dengan usaha, doa, dan keyakinan sangat tinggi, anda boleh meraih bonus 4, 5, atau pun 6 angka sebulan. 7 angka pun boleh.
  6. Bisnes Shaklee sangat fleksibel. Selain kelas Shaklee anjurkan di branch atau regional tertentu seperti di JB, Bangi, Port Dickson, anda juga boleh menghadiri seminar atau kelas anjuran upline anda. Kelas ini juga diadakan secara online.
  7. BONUS: Anda boleh berada dalam cycle yang betul, positif jika mendaftar dengan KakMah. Kerana, KakMah adalah ahli group iReach, Supermom, OSF, TTDB yang dikenali oleh ramai sidelines Shaklee Malaysia. Malah, anda juga berpeluang untuk join MCC (My Champion Circle), iaitu group di bawah gabungan 17 orang Master Shaklee hebat.

Ingin sertai KakMah dan WeGF? Hubungi KakMah segera untuk KakMah guide anda untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee, serta bantu guide anda untuk mulakan bisnes Shaklee ini. Bimbingan diberikan dan anda penentu kepada kejayaan anda sendiri.

*Disclaimer*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *