Hilangkan Kekotoran di Baju dengan Basic H

Kadang ibu buntu macam mana nak hilangkan kekotoran pada pakaian kan? Terutama kalau suami, anak-anak memang lasak dan aktif orangnya. Terpaksa sental sana sini sebab nak hilangkan kekotoran. Bukan aje tangan jadi lenguh, baju/kasut pun cepat lah hausnya dan cepat rosak. Jadi, ada ke cara untuk hilangkan kekotoran baju dan pakaian lain dengan cara yang sangat mudah? Mestilah ada.

Puan Nadiah berkongsi keseronakan beliau membasuh baju dengan mudah selepas mengenali Basic H, iaitu pencuci serbaguna yang mampu menanggalkan pelbagai jenis kotoran dengan hanya beberapa titis sahaja. Jimat dan sangat berbaloi dengan harganya. Jom ikuti apa kata Puan Nadiah.

Assalamualaikum. Nama saya Nadiah. Ibu kepada 3 orang anak lelaki. Saya nak kongsikan testimoni saya tentang satu produk Shaklee kegemaran saya seisi keluarga iaitu Basic H.

Alhamdulillah, sejak kenal dengan Basic H ni memang hidup jadi semakin mudah hehe. Tapi betul. Hari-hari anak balik sekolah, jenuh umi nak kena sental semua baju diorang. Terutama dibahagian leher, lengan baju dan hujung seluar baju melayu. Dengan masam peluhnye, dengan daki, kesan minyak keropok lekor, sos..macam-macam la kan budak2 ni. Kasut putih pun dah tukar kelabu, coklat..hitam pun ada.

Kalau dulu, kotoran macam ni saya akan sental. Tangan pun lenguh, baju pun haus, kasut pun cepat rosak, kita pun emo hehe. Tapi sekarang dah mudah, saya titiskan je basic h dikawasan yang kotor, rendam sekejap..semalaman pun takpe. Lepas rendam, kalau jenis yg perlu cuci tangan macam kasut tu, saya berus sikit je. Kalau baju pun tengok la degree kotor..kalau yang hitam sangat tu saya akan berus sikit jugak..kalau tak, saya mintak je bibik jepun tolong basuh. Insyallah bersih semuanya.

Basic H memang best. Saya guna juga Basic H untuk mop lantai & lap meja. Basic H ni boleh beli loose, boleh beli dalam set Get Clean. Dalam set ni ada Dishwash (selamat untuk basuh botol susu baby), Fresh Laundry (sabun basuh baju yang selamat untuk baju baby) & Soft Fabric (softener). Best tau, yang penting semua dalam set ni safe, powerful & green.

Testimoni dari Supermom Shaklee Story.

Berbaloi sangat kan? Paling penting, Basic H ni dihasilkan daripada 100% bahan semulajadi (tumbuh-tumbuhan). Oleh itu, ianya sangat selamat digunakan untuk pelbagai aktiviti. Persekitaran pun selamat kerana tidak lagi menggunakan pencuci yang mengandungi bahan kimia.

Ingin dapatkan Basic H? Boleh hubungi KakMah untuk order.

*Disclaimer*

Leave a Reply