Ahli Shaklee,  Peluang Jana Income,  Pengedar Shaklee

Gaji Hanya Untuk Bayar Hutang

Fakta yang sangat menakutkan. Tapi inilah hakikat kebanyakan orang terutama di Malaysia ni. Masing-masing ada gaji, tapi banyak diperuntukkan untuk membayar hutang. Tidak kiralah samada hutang rumah, kereta, credit card, personal loan. Sehinggakan tiada saving (simpanan) untuk saat kecemasan, masa depan, hari tua kita nanti. Paling menakutkan, kita tiada simpanan untuk masa depan anak-anak, pembelajaran mereka.

Disebabkan itu, kita tidak boleh lagi bergantung harap pada gaji semata-mata. Ramai berada di zon selesa yang sebenarnya adalah tidak selesa dan memakan diri sendiri. Ini kerana, mereka tahu, setiap bulan gaji masuk. What if, ada termination. What if, kita sakit lama dan tak dapat bekerja, peruntukan MC pun habis. Justeru, cuti tanpa gaji. Nauzubillahiminzalik. Moga kita semua terhindar daripada masalah sebegini.

KakMah ingin mengajak anda yang mencari peluang bisnes yang mudah, selamat, dan pasti boleh berjaya (jika berusaha) sehingga boleh mendapat income paling minima RM1500 sebulan. Ramai yang telah pun berjaya sehingga mendapat income 5,6 angka sebulan. Ini bukan sebarang bisnes, ini bukan skim cepat kaya, ini bukan MLM biasa.

Kami melancarkan #projekbuatduitRM2000ttdb kepada anda yang berminat untuk jana side income minima RM2000 sebulan. Kami committed untuk membantu anda dan guide anda sehingga berjaya. KakMah adalah salah seorang mentor dalam projek ini dan KakMah mencari protege yang boleh turut sama committed, mempunyai keazaman yang kuat untuk berusaha bersungguh-sungguh sehingga berjaya.

Ini bukan bisnes goyang kaki. Duduk diam tunggu bonus masuk. No! Anda kena bersedia fizikal, mental, dan emosi untuk bersama dengan kami.

Tahun depan anak dah masuk darjah 1, banyak perbelanjaan kena sediakan. Takkan nak tunggu Disember baru nak korek duit untuk siapkan barangan persekolahan anak?

 

Tiba-tiba kereta breakdown. Tiba-tiba anak sakit. Tiba-tiba kena scam. Tapi duit emergency tak ada, simpanan tak ada. Mana nak cekau duit?

 

Sayang mak ayah, niat nak tolong mak ayah. Tapi hakikat, gaji cukup makan sendiri je. Acaner tu?

 

Tahun lepas kos hantar anak ke rumah pengasuh RM400. Tahun ni bertambah seorang lagi. Alhamdulillah, rezeki. Tapi kos bertambah ke RM800 sebulan. Gaji macam tu gak, hutang masih banyak. Macam mana nak bagi anak-anak makan? Nak bagi duit kat mak ayah?

Jom. Jangan tunggu lagi. Ramai yang dah berjaya. Ada yang dapat settle kan hutang PTPTN sebanyak RM17k dengan bisnes ni. Ada yang beli kereta, beli rumah dengan slip gaji bisnes ni. Ada yang dapat menderma beribu pada yang memerlukan.

Join kami dalam #projekbuatduitRM2000ttdb. Ini bisnes Shaklee. Bukan sebarang bisnes. Hubungi KakMah untuk keterangan lanjut. Pencarian protege masih dibuka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *