Regimen YOUTH,  Restoring Eye Treatment,  Testimoni YOUTH,  YOUTH Skincare

Eye Bag, Mata Panda Hilang dengan YOUTH Eye Treatment

Eye bag, mata panda (lingkaran gelap bawah mata), adalah antara masalah yang sering menjadi kegusaran ramai wanita. Terutamanya ibu menyusu, sebab setiap 2 jam, mesti nak kena bangun dan susukan anak. Bila tidur tak mencukupi, memang lagi nampak mata panda tu jadinya kan. Tapi, lelaki pun ada juga masalah mata ni. Fine lines, wrinkles.

Ini disebabkan kulit di kawasan mata kita ni sangat nipis dan sensitif. Serta, nutrisi collagen di bahagian mata ni, tak sebanyak bahagian lain. Sebab itu, bila kita mula meningkat usia, anggota badan pertama yang nampak “penuaannya” ialah mata. Setuju tak?

Eye Bag

Kelihatan seperti bengkak di bawah mata. Ini adalah perkara normal akibat faktor penuaan, dimana apabila kita meningkat usia, tisu dan beberapa otot yang menyokong di sekitar mata kita ni semakin lemah. Lemak biasa yang membantu menyokong mata kemudian bergerak ke bahagian mata yang rendah. Maka, terjadinya eye bag.

Mata Panda (Lingkaran Gelap Bawah Mata)

Bila kita kurang tidur, maka kulit menjadi kusam dan pucat. Ia menyebabkan tisu gelap dan saluran darah di bawah kulit jelas kelihatan. Disebabkan itu, kita disarankan untuk mendapatkan tidur yang berkualiti dan mencukupi, kerana kekurangan tempoh untuk tidur boleh menyebabkan bendalir terbina di bawah mata, justeru kelihatan seperti bengkak.

YOUTH™ Restoring Eye Treatment

Mula dilancarkan pada 1 October 2018 yang lalu. Sungguhpun baru dilancarkan, namun telah ramai yang mendapat kesan positif, hasil penggunaan seawal 4 hari. Teruja sangat tengok perubahan mereka yang jelas kelihatan eye bag berkurangan, serta mata panda pun semakin cerah.

Amazing sangat kan? Dalam masa beberapa hari sahaja, tapi dah boleh nampak kesan positif. Tube ni kecil aje, tapi kesan dia tak pernah menghampakan. Semestinya, Shaklee menggunakan bahan premium yang sangat berkesan untuk membantu mengurangkan masalah kulit kita.

Dan, paling penting ianya sangat selamat diamalkan.

Dapatkan YOUTH™ Restoring Eye Treatment daripada KakMah hari ni juga. Untuk lebih penjimatan, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan hanya RM75 sahaja. Anda boleh mendapatkan 10-20% less berbanding harga pasaran.

*Disclaimer*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *