Bantu Tingkatkan Kesuburan Pasangan Dengan Set Bajet Shaklee (Tak Sampai RM500)

Masalah kesuburan yang tidak serius masih boleh diusahakan dengan mengamalkan pemakanan sihat yang boleh membantu meningkatkan tahap kesuburan suami dan isteri. Tapi zaman sekarang ni, susah nak dapat makanan yang sihat, segar, dan berkhasiat. Kalau ada pun, kena masak dengan cara sendiri. Kebanyakan pasangan sekarang ni, dua-dua kerja. Jadi, tak berapa sempat nak masak sendiri kan? Oleh itu, anda boleh mengambil inisiatif lain iaitu dengan mengamalkan supplement.

Ramai beranggapan supplement ni mahal. Terutama bila sebut supplement Shaklee. Ya ke mahal? Betul ke? Ish..ish..ish.. Supplement Shaklee ni sebenarnya tak mahal pun. Berbaloi dengan tempoh penggunaan dia, berbaloi jugalah dengan khasiat dia. Nama pun supplement semulajadi kan. Jadi, kepada anda yang mencari supplement bajet yang turut boleh membantu meningkatkan tahap kesuburan anda, suami dan isteri, anda boleh cuba amalkan supplement ini.

SET BAJET UNTUK KESUBURAN LELAKI PEREMPUAN

Bagaimana supplement bajet ni boleh membantu anda?

LELAKI
♂ Menurut pakar, khasiat zinc dan vitamin E dapat membantu meningkatkan kesuburan sperma lelaki, samada dari segi kuantiti mahupun kualiti.
♂ Pengambilan secara consistent, mengikut dos yang mencukupi, boleh membantu memberikan kekuatan kepada sperma.

WANITA
♀ Kitaran haid yang tidak normal boleh mengganggu tahap kesuburan. GLA membantu menstabilkan semula kitaran hormon dan haid anda. Oleh itu, lebih mudah untuk anda mengetahui bilakah waktu subur anda.
♀ GLA juga membantu meningkatkan kualiti lendir serviks semasa subur.
♀ Pengambilan B complex yang mengandungi asid folic dapat membantu persenyawaan telur oleh sperma.

Soalan yang selalu diaju pada saya adalah “Perlu ke ambil semua?”. Jawapan saya “Ya”. Sebab setiap supplement memberikan khasiat dan kebaikan yang berlainan. Dan kombinasi supplement ini penting untuk meningkatkan lagi kebarangkalian isteri untuk hamil.

Dengan harga yang sangat berpatutan, supplement ini mampu bertahan antara 2 ke 4 bulan. Lama kan? RM80 je average yang perlu kita spend sebulan.

Hubungi kami untuk dapatkan supplement anda. In shaa Allah, kami juga akan memberikan konsultasi exclusive serta berkongsi tips-tips yang dapat membantu meningkatkan lagi tahap kesuburan anda dan pasangan. Ingat, usaha + doa + tawakal. In Shaa Allah.

Ingin ketahui tips untuk mengesan bilakah waktu subur anda (atau isteri anda)? Click LINK ini.

———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
Pengedar Shaklee di Seremban

———————————————————

**Disclaimer**

Kebaikan dan Khasiat Nutrisi Zinc Complex Shaklee

Tahukah anda sebenarnya dalam sel badan kita terdapat zinc? Dan zinc inilah yang memberikan nutrisi untuk bantu tingkatkan sistem imun, selain daripada membantu menghasilkan protein. Shaklee mencipta Zinc Complex Shaklee yang dihasilkan daripada zinc glukonat semulajadi. Ianya juga digabungkan dengan nutrisi semulajadi yang lain seperti kalsium, alfalfa untuk menghasilkan supplement zinc yang mudah diserap oleh badan. Kami ingin kongsikan dengan anda khasiat dan kebaikan Zinc Complex Shaklee untuk kesihatan anda, samada lelaki atau pun perempuan. ^^
Siapakah yang perlukan Zinc Complex?
✔ wanita yang baru bersalin
✔ suami yang mempunyai masalah kesuburan / ingin meningkatkan kesuburan
✔ wanita atau lelaki yang mempunyai masalah rambut gugur
✔ mereka yang mempunyai masalah parut jerawat
✔ mereka yang mempunyai masalah buasir
✔ mereka yang mempunyai masalah diabetes
✔ dan ramai lagi…….
Dapatkan Zinc Complex anda dari kami! Dan anda juga layak untuk mendapatkan FREE CONSULTATION dari kami. Hubungi kami sekarang!
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
———————————————————

**Disclaimer**

This entry was posted in Zinc.

Set Berpantang Shaklee Bantu Sembuh Luka Bersalin dan Tambah Tenaga

Pasti ramai ibu-ibu hamil yang mencari supplement untuk berpantang dengan cara yang sihat dan senang. Set Berpantang dari Shaklee boleh membantu anda. Ia merangkumi supplement yang dapat membantu untuk menambahkan tenaga, mempercepatkan proses untuk sembuhkan luka bersalin, serta dapat juga membantu menambahkan susu badan.

Nampak macam banyak kan? Tapi anda jangan risau, kami boleh membantu anda, mengikut BAJET yang anda ada. Berapa bajet anda, beritahu kami dan kami akan sarankan supplement yang sesuai untuk keperluan anda.

Supplement yang paling anda perlukan adalah Zinc Complex kerana ianya membantu dalam proses penyembuhan luka bersalin anda. Ramai ibu telah mempercayainya. Click testimoni ini!

Selain itu, anda juga memerlukan OsteMatrix. Ini kerana anda berkongsi kalsium dengan bayi anda sewaktu sedang hamil dan juga sewaktu anda menyusukan bayi anda. Kalsium dalam badan anda akan semakin berkurangan dan anda akan lebih terdedah kepada masalah Osteoporosis. OsteMatrix lengkap dengan Kalsium dan Magnesium yang membantu penyerapan kalsium dalam badan anda.

Vita-Lea, B-Complex, ESP dapat memberikan tenaga kepada ibu yang baru lepas bersalin.
Sebagai contoh ESP, ianya mengandungi kandungan protein yang diperlukan oleh ibu-ibu. Bukan hanya membantu menambahkan tenaga, malah juga dapat membantu menghasilkan susu yang lebih banyak dan berkhasiat.
B-Complex dapat mengurangkan stress anda kerana ia lengkap dengan kesemua vitamin B yang diperlukan.
Vita-Lea adalah multi-vitamin yang terbaik dari Shaklee. Ia dapat memberikan tenaga dan merupakan pelengkap nutrisi untuk badan anda.

Oleh itu, buatlah pilihan anda. Kerana kami akan membantu anda. Kami akan memberikan FREE CONSULTATION kepada anda. Hanya beritahu kami apa yang anda perlukan.

Hubungi kami SEGERA! Dapatkan supplement anda SEKARANG!
msg/whatsapp/wechat: 0196972866
email: suppl3ment4all@gmail.com
fb page: http://www.facebook.com/Supplement4all (jom like!)

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration**
** These product are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease**

Khasiat Zinc

Zinc merupakan nutrisi yang juga diperlukan dalam meningkatkan kesihatan kita. Zinc mempunyai banyak khasiat yang membantu kita dalam masalah kesihatan. Khasiat zinc diperlukan untuk memastikan tubuh kita membesar dan dikawal dengan baik. Zinc terdapat dalam sel-sel di seluruh badan kita. Ia membantu sistem imunisasi badan kita untuk melawan serta menyerang bakteria. Zinc juga membantu menghasilkan protein dan DNA dalam badan. Makanan seperti daging, makanan laut, produk tenusu, kekacang, bijirin mempunyai kandungan zinc yang tinggi.

Zinc Complex dari Shaklee juga mempunyai banyak khasiat / manfaat kepada tubuh kita. Ia dirumus khas daripada zinc glukonat semulajadi. Ianya digabungkan dengan nutrien semulajadi yang lain seperti kalsium dan serbuk alfalfa untuk menghasilkan zinc yang mudah diserap oleh tubuh kita.

Dapatkan supplement Zinc anda hari ini. Hubungi kami untuk ketahui lebih lanjut tentang supplement yang sesuai untuk anda. Kami akan bantu anda sedaya yang kami mampu. In Shaa ALLAH.. 
Kepada mereka yang mencari supplement untuk Set Berpantang, boleh click link ini!
Ini pula, testimoni dari customer kami!
msg/whatsapp/wechat: 0196972866
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration** 
 ** These product are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease**

Berpantang bersama Shaklee

Assalamualaikum…
Bulan lepas saya ada update tentang Set Hamil istimewa daripada Shaklee. 
Set Hamil Shaklee memenuhi keperluan nutrisi yang diperlukan oleh ibu-ibu di luar sana.. In shaa ALLAH.. 
Kali ni, saya nak update tentang Set Berpantang daripada Shaklee. Ramai ibu-ibu di luar sana yang mengamalkan jamu dan sebagainya. Tidak salah… Tapi tidak salah juga kalau kita ambil supplement yang membantu untuk menambahkan nutrisi dalam badan.. Nak pulak kalau ibu-ibu menyusukan si kecil secara eksklusif, kebanyakan nutrisi dari badan si ibu akan dikongsikan dengan si kecil tersayang.. Oleh itu, ibu-ibu perlulah melengkapkan diri dengan nutrisi seimbang utk keperluan diri sendiri dan juga untuk si manja… 
Kebanyakan vitamin (atau supplement) yang diambil sepanjang kehamilan boleh diteruskan semasa berpantang. Vita-Lea, Vitamin C, B Complex, ESP, OsteMatrix. Semuanya boleh dimakan semasa berpantang. Jadi untung kan? Sebab kita tak perlu memiliki vitamin yang berlainan semasa hamil dan semasa berpantang. Yang perlu kita buat, hanya tambah stok aje… 
Mengapa Nutrisi yang Lengkap Penting untuk Si Ibu selepas melahirkan Bayi (Berpantang)?
  • Untuk mempercepatkan proses pemulihan dalaman dan luaran
  • Bagi penghasilan susu yang banyak 
  • Mengurangkan kebarangkalian untuk bayi dijangkiti penyakit
  • Meningkatkan tahap kesihatan (mengurangkan osteoporosis, sakit bahu/punggung)
Set Berpantang Shaklee
Vita-Lea
Vita-Lea
  • Mengandungi 28 jenis vitamin dan mineral lengkap dengan zat besi untuk kesihatan yang optimum
  • Menyokong jangka hayat hati, usus, dan mata
  • Membekalkan tenaga
  • Memberi perlindungan menentang kerosakan radikal bebas
  • Ingin mengetahui perbezaan Vita-Lea dan produk lain? Click link ini!

    B-Complex

    B Complex
    • Mengandungi kesemua vitamin B yang diperlukan, beserta asid folik dan biotin
    • Membantu mengurangkan stress
    • Membekalkan tenaga
    • Mengapa Shaklee B-Complex??
    Energizing Soy Protein (ESP)
    ESP
    • Protein bukan GMO yang lengkap dengan semua asid amino perlu
    • Bagi membantu penghasilan susu ibu
    • Menyokong dan meningkatkan sistem imun
    • Membekalkan tenaga
    • Bebas laktosa secara semulajadi
    • Bebas kolesterol secara semulajadi

    OsteMatrix

    OsteMatrix
    • Mengandungi kalsium, magnesium, vitamin D dengan boron untuk tulang yang kuat dan sihat
    • 40% daripada susu ibu mengandungi kalsium
    • Memperbaiki kekejangan dan kebas-kebas
    Vitamin C
    Vitamin C
    • Penting untuk penghasilan kolagen yang dapat membina tulang rawan, otot-otot, dan tulang-tulang fetus
    • Sebagai sistem imunisasi dalam badan yang dapat membantu melawan jangkitan dan penyakit
    • Kajian menunjukkan bahawa ibu menyusu yang mengambil vitamin C akan mempunyai konsentrasi vitamin C kepada bayi. Justeru, bayi tidak akan kekurangan vitamin C
    • Mengandungi bahan semulajadi seperti bioflavanoids, hesperidin, dan rose hips yang meningkatkan fungsi vitamin C
    Alfalfa
    Alfalfa
    • Meningkatkan kesihatan si ibu semasa berpantang (boleh diambil selepas usia bayi mencecah 1 bulan)
    • Digunakan secara tradisional bagi meningkatkan penghasilan susu ibu
    • Menghalang masalah sembelit
    • Mengurangkan retensi air
    GLA Complex
    GLA Complex
    • Mengimbangi sistem hormon si ibu selepas bersalin
    Zinc Complex
    Zinc Complex
    • Mempercepatkan pemulihan luka
    • Memperbaiki masalah rambut gugur 
    Hubungi saya untuk lebih keterangan lanjut tentang produk Shaklee yang sesuai semasa berpantang.
    Jadi, buat pilihan anda dan hubungi saya untuk dapatkan Set Berpantang istimewa dari kami!
    Msg/Whatsapp: 019 697 2866
    email: suppl3ment4all@gmail.com

    ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration**
    ** These product are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease**