• Bantu Tingkatkan Kesuburan Pasangan Dengan Set Bajet Shaklee (Tak Sampai RM500)

    Masalah kesuburan yang tidak serius masih boleh diusahakan dengan mengamalkan pemakanan sihat yang boleh membantu meningkatkan tahap kesuburan suami dan isteri. Tapi zaman sekarang ni, susah nak dapat makanan yang sihat, segar, dan berkhasiat. Kalau ada pun, kena masak dengan cara sendiri. Kebanyakan pasangan sekarang ni, dua-dua kerja. Jadi, tak berapa sempat nak masak sendiri kan? Oleh itu, anda boleh mengambil inisiatif lain iaitu dengan mengamalkan supplement. Ramai beranggapan supplement ni mahal. Terutama bila sebut supplement Shaklee. Ya ke mahal? Betul ke? Ish..ish..ish.. Supplement Shaklee ni sebenarnya tak mahal pun. Berbaloi dengan tempoh penggunaan dia, berbaloi jugalah dengan khasiat dia. Nama pun supplement semulajadi kan. Jadi, kepada anda yang mencari…

  • Kebaikan dan Khasiat Nutrisi Zinc Complex Shaklee

    Tahukah anda sebenarnya dalam sel badan kita terdapat zinc? Dan zinc inilah yang memberikan nutrisi untuk bantu tingkatkan sistem imun, selain daripada membantu menghasilkan protein. Shaklee mencipta Zinc Complex Shaklee yang dihasilkan daripada zinc glukonat semulajadi. Ianya juga digabungkan dengan nutrisi semulajadi yang lain seperti kalsium, alfalfa untuk menghasilkan supplement zinc yang mudah diserap oleh badan. Kami ingin kongsikan dengan anda khasiat dan kebaikan Zinc Complex Shaklee untuk kesihatan anda, samada lelaki atau pun perempuan. ^^ Siapakah yang perlukan Zinc Complex? ✔ wanita yang baru bersalin ✔ suami yang mempunyai masalah kesuburan / ingin meningkatkan kesuburan ✔ wanita atau lelaki yang mempunyai masalah rambut gugur ✔ mereka yang mempunyai masalah…

  • Set Berpantang Shaklee Bantu Sembuh Luka Bersalin dan Tambah Tenaga

    Pasti ramai ibu-ibu hamil yang mencari supplement untuk berpantang dengan cara yang sihat dan senang. Set Berpantang dari Shaklee boleh membantu anda. Ia merangkumi supplement yang dapat membantu untuk menambahkan tenaga, mempercepatkan proses untuk sembuhkan luka bersalin, serta dapat juga membantu menambahkan susu badan. Nampak macam banyak kan? Tapi anda jangan risau, kami boleh membantu anda, mengikut BAJET yang anda ada. Berapa bajet anda, beritahu kami dan kami akan sarankan supplement yang sesuai untuk keperluan anda. Supplement yang paling anda perlukan adalah Zinc Complex kerana ianya membantu dalam proses penyembuhan luka bersalin anda. Ramai ibu telah mempercayainya. Click testimoni ini! Selain itu, anda juga memerlukan OsteMatrix. Ini kerana anda berkongsi…

  • Khasiat Zinc

    Zinc merupakan nutrisi yang juga diperlukan dalam meningkatkan kesihatan kita. Zinc mempunyai banyak khasiat yang membantu kita dalam masalah kesihatan. Khasiat zinc diperlukan untuk memastikan tubuh kita membesar dan dikawal dengan baik. Zinc terdapat dalam sel-sel di seluruh badan kita. Ia membantu sistem imunisasi badan kita untuk melawan serta menyerang bakteria. Zinc juga membantu menghasilkan protein dan DNA dalam badan. Makanan seperti daging, makanan laut, produk tenusu, kekacang, bijirin mempunyai kandungan zinc yang tinggi. Zinc Complex dari Shaklee juga mempunyai banyak khasiat / manfaat kepada tubuh kita. Ia dirumus khas daripada zinc glukonat semulajadi. Ianya digabungkan dengan nutrien semulajadi yang lain seperti kalsium dan serbuk alfalfa untuk menghasilkan zinc yang…

  • Berpantang bersama Shaklee

    Assalamualaikum… Bulan lepas saya ada update tentang Set Hamil istimewa daripada Shaklee.  Set Hamil Shaklee memenuhi keperluan nutrisi yang diperlukan oleh ibu-ibu di luar sana.. In shaa ALLAH..  Kali ni, saya nak update tentang Set Berpantang daripada Shaklee. Ramai ibu-ibu di luar sana yang mengamalkan jamu dan sebagainya. Tidak salah… Tapi tidak salah juga kalau kita ambil supplement yang membantu untuk menambahkan nutrisi dalam badan.. Nak pulak kalau ibu-ibu menyusukan si kecil secara eksklusif, kebanyakan nutrisi dari badan si ibu akan dikongsikan dengan si kecil tersayang.. Oleh itu, ibu-ibu perlulah melengkapkan diri dengan nutrisi seimbang utk keperluan diri sendiri dan juga untuk si manja…  Kebanyakan vitamin (atau supplement) yang diambil…