Nak FREE Vitalea?

Haaa. mesti excited bila baca tajuk nak dapatkan vitalea secara PERCUMA. Ya. ini bukan main-main, tapi serius. anda boleh mendapatkan FREE vitalea. macam mana? ikut steps ni. 

Senang kan? Hanya 3 langkah mudah sahaja. Barang yang anda perlu beli pun tak sampai RM30 paling minimum. Dah lah sebotol ada 120 biji. tahan sampai 4 bulan tau. amat berbaloi sebab harga sebenarnya ialah RM88.75. 
Sebut tentang vitalea. Anda tahu vitalea tu apa? Ia adalah multivitamin pertama dan tertua di dunia, 100 tahun tau. Sebab tu Shaklee berbesar hati bagi FREE vitalea ni pada new member. untung berganda-ganda. 

Jom sertai kami dan register sebagai ahli sekarang. Lifetime membership. Hanya RM65 sahaja (tidak termasuk gst). 
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
Pengedar Shaklee di Seremban / Damansara
———————————————————

**Disclaimer**

Pentingnya Pengambilan Zat Besi Sewaktu Hamil

Salah satu nutrisi yang sangat penting sepanjang tempoh kehamilan ialah Zat Besi. Sejak dari hari pertama anda disahkan hamil (atau sebelumnya lagi), anda digalakkan untuk mengambil supplement atau mengamalkan pemakanan yang tinggi kandungan zat besi. Mengapa pengambilan zat besi dikatakan penting sewaktu hamil?
Hemoglobin (Hb) adalah protein di dalam sel darah merah yang membawa oksigen. Ia adalah sangat penting untuk dikawal sepanjang tempoh kehamilan. Jika kita ke klinik kesihatan kerajaan, sudah pastinya setiap kali lawatan, anda harus mengambil sampel darah. Bacaan Hb anda akan diuji untuk memastikan Hb anda stabil. Terdapat pelbagai risiko boleh berlaku sekiranya Hb anda rendah.
Pengambilan zat besi secukupnya dapat membantu meningkatkan bacaan Hb anda. Zat besi membantu membawa oksigen dari paru-paru ke tisu. Sepanjang kehamilan, pengambilan zat besi adalah dua kali ganda lebih tinggi berbanding sebelum hamil. Ia adalah untuk memenuhi keperluan ibu dan juga bayi. Antara risiko kekurangan zat besi ialah…
BAYI
♥ berpotensi dilahirkan tidak cukup bulan
♥ kekurangan berat badan
IBU
♥ mudah berasa penat dan letih
♥ mudah mendapat jangkitan penyakit
Ibu hamil memerlukan sekurang-kurangnya 27mg zat besi sehari.
Apakah sumber makanan semulajadi yang kaya zat besi?
Kerang, hati, jambu batu, daging, ayam, sayur-sayuran hijau seperti bayam
Shaklee ada supplement zat besi?
Ada! Vitalea Shaklee adalah multivitamin yang juga kaya dengan zat besi. Pengambilan 1 atau 2 biji sehari dapat membantu meningkatkan tahap Hb anda (bergantung kepada penerimaan individu).
Dengan harga berpatutan, vitalea dapat diamalkan selama 2 atau 4 bulan untuk satu botol, bergantung kepada cara pemakanan. Hubungi kami untuk dapatkan vitalea anda.
Anda juga digalakkan untuk amalkan set lengkap kehamilan shaklee. Anda boleh beli secara online, atau hubungi kami untuk order. Konsultasi percuma akan diberikan kepada customer kami.
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
Pengedar Shaklee di Seremban / Damansara
———————————————————

**Disclaimer**

Khasiat Vitalea Shaklee Untuk Semua Golongan Usia

Di zaman ini, kita tidak dapat memberi jaminan bahawa kita mendapat nutrisi yang diperlukan dari pemakanan secukupnya. Ini kerana cara pemprosesan makanan tersebut berkemungkinan akan mengurangkan nutrisi asal makanan itu. Oleh itu, salah satu cara untuk kita mendapatkan nutrisi itu adalah melalui pengambilan multi-vitamin. Vitalea merupakan supplement multi-vitamin yang terbaik dan pertama dicipta di dunia. Vitalea bersesuaian untuk semua golongan usia yang mementingkan tahap kesihatan mereka kerana khasiat dan nutrisi yang terdapat dalam setiap tablet.

Apakah perbezaan Vitalea dengan multi-vitamin lain?
✿ setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah-buahan, 12 vitamin dan 7 mineral penting yang disarankan oleh RDA
✿ disaluti spirulina iaitu yang tinggi khasiat dan nutrisinya
✿ merupakan multi-vitamin yang paling pantas terlarut dalam air dan tubuh manusia
✿ kandungan mineral di dalam setiap tablet memudahkan ia berintegrasi dengan protein untuk penyerapan yang optimum

Siapa yang bersesuaian untuk mengamalkan Vitalea?
✔ wanita yang sedang hamil
✔ wanita yang menyusukan bayi (breastfeed)
perokok
✔ pengamal vegetarian
peminum alkohol yang tegar
warga tua yang tidak boleh menyerap vitamin B12 sepenuhnya
✔ mereka yang gemar makan masakan panas

—————————————————————-
Hubungi kami untuk mendapatkan Vitalea beserta FREE CONSULTATION
✎ msg/whatsapp: 0196972866

—————————————————————-

Khasiat dan Kebaikan Multi-Vitamin Vita-Lea Shaklee

Adakah kita memerlukan supplement? Kenapa kita memerlukan supplement? Memang betul, makanan sahaja mengandungi nutrisi yang badan kita perlukan. Tetapi, adakah anda tahu bagaimana cara makanan tersebut diproses? Adakah cara kita memasak atau menyediakan makanan itu dapat menjamin kandungan nutrisinya tidak akan hilang atau berkurangan? Jawapannya TIDAK! Kita tidak dapat memastikan makanan yang kita ambil cukup zat, cukup nutrisi. Oleh itu, amalan pengambilan supplement amatlah digalakkan kerana ia dapat membantu kita memenuhi keperluan zat dan nutrisi yang diperlukan dalam badan kita. Pengambilan supplement setiap hari juga boleh memberi 1001 kebaikan untuk jangka masa panjang.
SIAPA YANG MEMERLUKAN MULTI-VITAMIN
♔ Wanita hamil dan menyusukan baby
♔ Perokok
♔ Pengamal vegetarian
♔ Peminum alkohol yang tegar
♔ Warga tua yang tidak boleh menyerap vitamin B12
♔ Mereka yang gemar makan masakan panas

Apa perbezaan multi-vitamin VITA-LEA Shaklee?
♕ Merupakan multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia
♕ Setiap tablet Vita-Lea mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diesktrak daripada sayur-sayuran dan buah-buahan
♕ Dilengkapi dengan 12 vitamin dan 7 mineral penting seperti yang disarankan oleh RDA
♕ Diformulasikan secara komprehensif dan seimbang
♕ Diselaputi dengan spirulina
♕ Dihasilkan dengan kaedah terkini dan teknologi yang kompleks
♕ Mineral yang terkandung dalam Vita-Lea mudah berintegrasi dengan protein untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil
♕ Ujian klinikal membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%
♕ Dipilih oleh Center of Science di US sebagai THE BEST MULTI-VITAMIN dalam Public Interest tahun 2000

Apa manfaat utama VITA-LEA Shaklee?
✿ Pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
✿ Membantu sistem memori dan fokus
✿ Merupakan pelengkap nutrisi
✿ Meningkatkan sistem produktif terutama bagi remaja yang sedang membesar
✿ Membantu dalam stimulasi metabolisma
✿ Membantu melambatkan proses penuaan
✿ Menyediakan nutrisi asas, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru
✿ Membantu proses tumbesaran
✿ Melindungi fungsi buah pinggang, jantung, hati

Ketahui beza kandungan Vita-Lea dan produk lain di link ini ➻ Beza Vitalea

Dapatkan Vita-Lea anda dari kami. Setiap pembelian supplement Shaklee dari kami, Supplement4all, layak mendapat FREE CONSULTATION daripada kami.

Berminat? Hubungi kami SEGERA!
✐ msg/whatsapp: 0196972866
⌨ wechat ID: shima_zainal2312
✉ email: suppl3ment4all@gmail.com
✍ PM: http://bit.ly/PM_Kami

**These statements have not been evaluated by Food and Drug Administration**
*These products are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease**

 

Set Hamil Shaklee Penuhi Nutrisi Ibu Hamil dan Bayi dalam Kandungan

Siapa yang tak teruja apabila telah disahkan hamil. Bila haid tak datang, mesti anda cepat-cepat buat UPT test. Dan bila UPT menunjukkan yang anda POSITIF hamil, dah tentu anda rasa bagai di awangan (happy!).
Alhamdulillah.. Maka, bermulalah persediaan anda untuk menjaga kehamilan anda, terutama di awal usia kandungan. Set Hamil Shaklee membantu memberikan nutrisi kepada anda (ibu hamil) dan juga bayi dalam kandungan anda. Ianya lengkap dan selamat untuk dimakan.
✔ Memenuhi keperluan protein yang diperlukan untuk merangsang pembentukan kulit dan otot, membantu perkembangan tisu janin, membantu meningkatkan bekalan darah anda – ESP
✔ Memenuhi keperluan kalsium yang diperlukan untuk membantu mengawal kandungan air dalam badan, membantu membina tulang bayi dan tunas gigi bayi – OSTEMATRIX
✔ Memenuhi keperluan zat besi yang diperlukan yang membantu meningkatkan jumlah darah – VITALEA
✔ Mengandungi asid folic yang diperlukan untuk mengurangkan risiko kecacatan neural tube, termasuk spina bifida – B COMPLEX with ASID FOLIC
✔ Mengandungi vitamin C yang diperlukan untuk penyembuhan luka, dan membantu pertumbuhan tulang dan gigi – SUSTAINED RELEASE VITA-C
✔ Mengandungi Omega-3 yang diperlukan seawal memasuki trimester ke 2 untuk perkembangan otak bayi, mengurangkan risiko pre-eklampsia – OMEGA GUARD
In Shaa ALLAH, nutrisi yang lengkap yang diambil oleh ibu hamil sudah pasti dapat membantu perkembangan kesihatan bayi dalam kandungan. Amalkan pemakanan seimbang dan penuhilah nutrisi yang diperlukan.
Hubungi kami untuk dapatkan supplement anda. Kami akan memberikan konsultasi secara percuma untuk anda. Boleh COD di sekitar Seremban / Senawang / Mantin.
Boleh PM kami di link ini –> http://bit.ly/PM_Kami
msg/whatsapp/wechat: 0196972866
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration**
** These product are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease**