Berat Naik Lepas Bersalin?

Ramai ibu yang runsing dan risau akan kenaikan berat badan semasa hamil. Ada yang naik 10kg, ada yang naik 20kg. Tapi, boleh ke berat tu turun semula ke berat asal selepas bersalin nanti? Wanita sememangnya sangat menjaga berat badan. Kalau boleh,...

Shaklee 6 Stars Trip ke Japan

Setiap tahun Shaklee menawarkan International Incentive Trip pada Business Leaders yang layak. Tahun-tahun sebelum ni ada ke US, Itali. Umrah memang ada setiap tahun. So, leaders boleh pilih samada nak ke Umrah atau negara lain yang disediakan oleh Shaklee. Dan...

Promosi Vivix Sangat Jimat

Ummi sangkakan dah update tentang promosi bulan awal tahun (Januari 2017). Rupanya belum lagi ya? Hehe. Maaf. Biasalah, sibuk melayan karenah anak-anak, disamping bisnes Shaklee yang semakin maju ni. Alhamdulillah. Ni ummi nak share, bulan ni promosi super tonic anti...

Hobi Suami Isteri

Uolls mesti ada hobi yang boleh dikongsi bersama pasangan kan? Ada yang suka membaca buku sama-sama, memancing bersama, karaoke bersama. Macam kami, kami tak ada specific hobi. Kalau dulu, masa bujang, saya suka karaoke.   Ada masanya karaoke kat rumah...