Promosi Cun September 2016

Pejam celik, pejam celik, dah masuk bulan September. Ingat tak satu lagu tu, “Wake me up when September ends”. Hehe. Ok, takde kena mengena pun sebenarnya. Bulan ni, kita meraikan Hari Raya Aidiladha kan? Ada sesetengah negeri atau tempat, yang meraikan Aidiladha ni dengan penuh kemeriahan, sama macam Aidilfitri. Antaranya Kelantan, Terengganu. Betul tak? Time ni juga lah kita nak berketrampilan cun melecun gitu. Kan?

So, ummi nak share dengan anda, promosi gempak Shaklee sepanjang bulan September ni. Sempat lagi nak membeli sebelum raya. Nak tahu produk apa menjadi pilihan bulan ni?

Ta-daaa!!

PROMOSI SEPTEMBER 2016

PROMOSI SEPTEMBER 2016

Haaa.. best ke best?

ESP dan juga Vitamin C. Kombinasi supplement terbaik untuk kulit kita. Tak percaya? Meh ummi share beberapa testimoni set cantik ni.

TESTIMONI SET CANTIK 02

TESTIMONI SET CANTIK 03

Lihat sendiri perbezaan kulit mereka setelah mengamalkan ESP + vitamin C terutamanya secara consistent. Ada tu, pada asalnya ambil set penyusuan, tapi tak sangka dapat kebaikan lain pula. Kulit wajah sewaktu usia dah ada anak 3, kelihatan jauh lebih muda dari zaman bujang. In shaa Allah, tiada yang mustahil dengan supplement Shaklee. Brand yang siap ada landmark study ni tau.

Untuk order dan dapatkan pek promosi ESP + Vitamin C anda ni, boleh roger ummi okeh. Nak tahu lebih lanjut tentang produk lain pun boleh. PM aje.

signature 3

*Disclaimer*

Vitamin C Bantu Tingkatkan Sistem Imunisasi (Testimoni)

Banyak makanan semulajadi yang kaya dengan khasiat vitamin C. Antaranya buah oren. Tetapi, anda perlu makan 7 biji buah oren untuk mendapatkan khasiat 500 mg Vitamin C, iaitu jumlah nutrisi diperlukan seharian. Banyak kan? Vitamin C adalah antioksidan yang melindungi badan kita daripada radikal bebas, sekaligus membantu meningkatkan tahap sistem imunisasi badan kita.
Jika anda rasa ingin demam, selsema, atau badan rasa tidak selesa.. segera telan 1 atau 2 biji vitamin C shaklee untuk meningkatkan tahap sistem imun anda. Sustained Release Vita-C Plus daripada Shaklee lengkap dengan bahan semulajadi yang memberikan 500 mg khasiat vitamin C dalam satu tablet. In shaa Allah, demam pun tak jadi menjengah. Kita lihat apa kata mereka?
 
 
 
Alhamdulilah.. dengan izin-Nya jua, Vitamin C Shaklee membantu meredakan demam / selsema / batuk. Tak perlu lagi ambil ubat. Lebih semulajadi, lebih selamat.

Anda ada dua pilihan, samada Sustained Release Vita-C Plus atau Chewable Vita-C Plus 100mg. Khasiat yang sama, cuma chewable boleh diamalkan oleh kanak-kanak.

Jom dapatkan vitamin C anda sekarang!
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=33c91699c1849207f81bf13a7210a5ec
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
Pengedar Shaklee di Seremban / Damansara
———————————————————

**Disclaimer**

Testimoni Vitamin E dan Vitamin C Bantu Atasi Masalah Kulit

Rasanya memang ramai sedia maklum, vitamin E dan vitamin C adalah gabungan nutrisi yang sangat penting untuk kesihatan kulit kita. Kami ingin share dengan anda testimoni daripada mereka yang mengamalkan pengambilan vitamin E dan vitamin C. Lihat bagaimana kesan dua supplement ini membantu mengatasi masalah kulit mereka.

Bagaimana 2 nutrisi ini membantu untuk memperbaiki masalah kulit?

VITAMIN E
❤ membantu memulihkan tekstur kulit
❤ membantu memulihkan tona kulit supaya lebih sekata
❤ kaya dengan anti-oksida
❤ mengurangkan kesan parut

VITAMIN C
❤ merangsang pembentukan collagen
❤ membantu mencerahkan kulit
❤ membantu melambatkan penuaan
❤ membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman
Pengambilan secara consistent dapat memberikan kesan kepada anda. Keberkesanannya bergantung kepada penerimaan individu. Samada cepat atau lambat, bergantung kepada tahap penerimaan sistem badan anda.
Dapatkan vitamin E dan vitamin C anda dari kami sekarang!!
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=3985c3f6f10fa559cb7403cd0121d5c1
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
Pengedar Shaklee di Seremban / Damansara
———————————————————

**Disclaimer**

Testimoni Kulit Tidak Bermasalah Selepas Amalkan Vitamin C Shaklee

Vitamin C membantu pembentukan collagen dalam badan kita, sekaligus membantu mencantikkan kulit. Ramai pengguna vitamin C, tidak kira apa jua jenama, sukakan vitamin C kerana khasiatnya untuk kulit memang tidak dapat disangkalkan. Begitu juga dengan Sustained Release Vitamin C Plus Shaklee. Ramai yang memberikan testimoni positif setelah mengamalkan vitamin C secara consistent.
Kaedah “sustained release” yang ada pada vitamin C Shaklee membantu memastikan badan kita menyerap vitamin C secara perlahan. Oleh itu, badan kita akan sentiasa mempunyai nutrisi dan khasiat vitamin C.
Kita lihat apa kata mereka yang setia dan consistent mengamalkan vitamin C. Apa perubahan yang mereka rasai pada kulit mereka.
 
 
 
Mak andam pun puji pengantin yang amalkan vitamin C. Kulit licin gitu, senang nak make up. Ada pula tu yang kulit menjadi lebih cerah, halus gitu. Jerawat pun makin cepat pudar dan tak tinggalkan kesan. Alhamdulillah, semuanya atas keizinan Allah jua.
Jom amalkan vitamin C! Dan pilihlah vitamin C Shaklee yang sememangnya semulajadi, selamat, diyakini. Yang penting, mendapat kelulusan KKM. Dan yang menariknya, berbaloi dengan harga!

Hubungi kami untuk dapatkan vitamin C anda!!
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
Pengedar Shaklee di Seremban / Damansara
———————————————————

**Disclaimer**