• Testimoni Mighty 3 Gems bagi Mereka yang Berpuasa

    Salam Ramadhan… Alhamdulillah.. bertemu lagi kita di bulan Ramadhan…  Set Mighty 3 Gems adalah supplement yang digemari oleh mereka yang berpuasa. Kenapa? Ini kerana, mighty 3 gems membantu anda berasa kenyang, kurang dehydration, kurang gastric.. In Shaa ALLAH, dengan izin-Nya… Mighty 3 gems terdiri daripada ✔ ESP ✔ Meal Shakes ✔ Performance Drink ❋ TESTIMONI MIGHTY 3 GEMS UNTUK MEREKA YANG BERPUASA ❋ Alhamdulillah.. Ramai yang berpuas hati dengan supplement Mighty 3 Gems.. Anda juga boleh mendapatkan set ini untuk lebih bertenaga di bulan Ramadhan… Berminat? Hubungi kami SEGERA! ✎ msg/whatsapp: 0196972866 ✍ pm fb: http://bit.ly/PM_Kami ⌨ wechat ID: shima_zainal2312 ✉ email: suppl3ment4all@gmail.com **These statements have not been evaluated by…

  • Testimoni Set Breastfeeding Shaklee Bantu Tambah Susu Badan

    Ada baca post kami yang lepas? Tentang Set Breastfeeding Shaklee? Set Breasfeeding Shaklee dapat membantu ibu-ibu tambah susu badan untuk keperluan bayi anda. Alhamdulillah, ramai customer kami yang berpuas hati dengan Set Breastfeeding Shaklee, dan ianya dapat membantu ibu-ibu tambah susu badan mereka. Bila ibu happy, baby pun jadi happy dan cepat membesar. Alhamdulillah. Kami ingin share testimoni dari customer kami… Testimoni ini tidak diedit ayatnya ye? Ikhlas dari customer kami… Alhamdulillah… ^^ Alhamdulillah.. Set Breastfeeding Shaklee telah membantu ramai ibu-ibu menyusukan bayi mereka secara ekslusif sejak dari selepas bersalin hingga paling minimum 6 bulan, seperti mana yang disarankan. Surah Al-Baqarah ayat 233 juga ada menyebut, “Dan ibu-ibu hendaklah menyusukan…

  • Testimoni Meal Shakes + Set Menyusu

    Hari ini, kami ingin share lagi dengan anda testimoni dari pengguna supplement Shaklee! Alhamdulillah, kami telah membantu customers kami.. Semuanya dengan izin Allah.. Kami sekadar kongsi ilmu dan pengalaman.. Syukur, Alhamdulillah… Customer kami ini ingin mencari supplement untuk 2 situasi (atau masalah)…  Anak Kurang Selera Makan… Kata customer…… “Saya menyusukan baby umur 5 bulan sekarang ni secara exclusive.. Alhamdulillah susu memang banyak… sampai tak tau nak simpan kat mana lagi.. Cuma saya nak make sure yang susu saya sentiasa pekat dan berkhasiat untuk anak saya… Some sort like nak kan booster kind of thing… apa yang syima boleh suggest ye..? “ Kami suggest ESP + OsteMatrix… ESP membantu untuk memrikan 9…

  • Testimoni Customer – Set Berpantang

    Ingin kami berkongsi dengan anda semua tentang pendapat customers (testimoni) yang mengambil supplement Shaklee selepas bersalin.. Alhamdulillah, bukan sahaja badan mereka sihat dan bertenaga, malah mereka juga mampu menghasilkan susu yang mencukupi… Kami hanya membantu anda mendapatkan nutrisi yang mencukupi untuk badan anda.. Semuanya dengan izin Allah jua, mereka mendapat kebaikan selepas menggunakan produk Shaklee.. TESTIMONI SET BERPANTANG 1 TESTIMONI SET BERPANTANG 2 Berminat? Hubungi pengedar sah Shaklee anda sekarang! Kami juga boleh membantu… PM kami untuk keterangan lanjut, dan untuk mendapatkan supplement anda… In Shaa Allah, sekiranya anda konsisten dan disiplin, supplement Shaklee dapat membantu anda untuk lebih sihat dan bertenaga selepas bersalin, dan juga dapat menghasilkan susu yang…

  • Set Menyusu Shaklee yang Berbaloi

    Ibu-ibu digalakkan untuk menyusukan bayi mereka sehingga bayi berumur sekurang-kurangnya 6 bulan, tanpa diselitkan dengan minuman lain (walaupun air kosong!). Kami menawarkan Set Menyusu untuk membantu anda memenuhi keperluan nutrisi dalam badan anda serta dapat membantu menghasilkan susu badan bagi memenuhi keperluan bayi anda… in shaa Allah… Jom kita lihat apa kata pengguna Shaklee yang telah mengamalkan produk Shaklee untuk membantu memenuhi nutrisi dalam badan ibu agar dapat menghasilkan susu yang banyak serta berkhasiat! ^^ TESTIMONI SET MENYUSU 1 TESTIMONI SET MENYUSU 2 Kami menawarkan 4 Set utama bagi membantu penyusuan susu ibu. 4 SET MENYUSU LENGKAP Kenapa ada 4 Set? Ini kerana kami menawarkan set yang mengikut keperluan anda..…