• Set Menyusu Shaklee – Susu Pekat dan Banyak (Testimoni)

    Alhamdulillah, semakin lama semakin ramai yang meminati set menyusu Shaklee! Set menyusu Shaklee memenuhi nutrisi ibu dan sekaligus membantu menambahkan susu badan untuk si kecil. Alhamdulillah, customer kami berpuas hati setelah 2 minggu mengamalkan supplement Shaklee. Jom tengok testimoni ini… susu menjadi pekat dan banyak selepas mengambil supplement Shaklee selama 2 minggu! Apa supplement yang customer kami amalkan? ❂ ESP ❂ ✔ membekalkan protein yang mencukupi kepada ibu yang sedang menyusukan ✔ mengandungi isoflavones yang membantu menambahkan susu badan ibu ✔ dihasilkan dengan kacang soya yang bermutu tinggi dan diproses secara semulajadi yang mengekalkan khasiat asal kacang soya tersebut   ❂ Alfalfa Complex ❂ ✔ kaya dengan kandungan protein, kalsium,…

  • Testimoni Mighty 3 Gems bagi Mereka yang Berpuasa

    Salam Ramadhan… Alhamdulillah.. bertemu lagi kita di bulan Ramadhan…  Set Mighty 3 Gems adalah supplement yang digemari oleh mereka yang berpuasa. Kenapa? Ini kerana, mighty 3 gems membantu anda berasa kenyang, kurang dehydration, kurang gastric.. In Shaa ALLAH, dengan izin-Nya… Mighty 3 gems terdiri daripada ✔ ESP ✔ Meal Shakes ✔ Performance Drink ❋ TESTIMONI MIGHTY 3 GEMS UNTUK MEREKA YANG BERPUASA ❋ Alhamdulillah.. Ramai yang berpuas hati dengan supplement Mighty 3 Gems.. Anda juga boleh mendapatkan set ini untuk lebih bertenaga di bulan Ramadhan… Berminat? Hubungi kami SEGERA! ✎ msg/whatsapp: 0196972866 ✍ pm fb: http://bit.ly/PM_Kami ⌨ wechat ID: shima_zainal2312 ✉ email: suppl3ment4all@gmail.com **These statements have not been evaluated by…

  • Testimoni Set Breastfeeding Shaklee Bantu Tambah Susu Badan

    Ada baca post kami yang lepas? Tentang Set Breastfeeding Shaklee? Set Breasfeeding Shaklee dapat membantu ibu-ibu tambah susu badan untuk keperluan bayi anda. Alhamdulillah, ramai customer kami yang berpuas hati dengan Set Breastfeeding Shaklee, dan ianya dapat membantu ibu-ibu tambah susu badan mereka. Bila ibu happy, baby pun jadi happy dan cepat membesar. Alhamdulillah. Kami ingin share testimoni dari customer kami… Testimoni ini tidak diedit ayatnya ye? Ikhlas dari customer kami… Alhamdulillah… ^^ Alhamdulillah.. Set Breastfeeding Shaklee telah membantu ramai ibu-ibu menyusukan bayi mereka secara ekslusif sejak dari selepas bersalin hingga paling minimum 6 bulan, seperti mana yang disarankan. Surah Al-Baqarah ayat 233 juga ada menyebut, “Dan ibu-ibu hendaklah menyusukan…

  • Testimoni Meal Shakes + Set Menyusu

    Hari ini, kami ingin share lagi dengan anda testimoni dari pengguna supplement Shaklee! Alhamdulillah, kami telah membantu customers kami.. Semuanya dengan izin Allah.. Kami sekadar kongsi ilmu dan pengalaman.. Syukur, Alhamdulillah… Customer kami ini ingin mencari supplement untuk 2 situasi (atau masalah)…  Anak Kurang Selera Makan… Kata customer…… “Saya menyusukan baby umur 5 bulan sekarang ni secara exclusive.. Alhamdulillah susu memang banyak… sampai tak tau nak simpan kat mana lagi.. Cuma saya nak make sure yang susu saya sentiasa pekat dan berkhasiat untuk anak saya… Some sort like nak kan booster kind of thing… apa yang syima boleh suggest ye..? “ Kami suggest ESP + OsteMatrix… ESP membantu untuk memrikan 9…

  • Testimoni Customer – Set Berpantang

    Ingin kami berkongsi dengan anda semua tentang pendapat customers (testimoni) yang mengambil supplement Shaklee selepas bersalin.. Alhamdulillah, bukan sahaja badan mereka sihat dan bertenaga, malah mereka juga mampu menghasilkan susu yang mencukupi… Kami hanya membantu anda mendapatkan nutrisi yang mencukupi untuk badan anda.. Semuanya dengan izin Allah jua, mereka mendapat kebaikan selepas menggunakan produk Shaklee.. TESTIMONI SET BERPANTANG 1 TESTIMONI SET BERPANTANG 2 Berminat? Hubungi pengedar sah Shaklee anda sekarang! Kami juga boleh membantu… PM kami untuk keterangan lanjut, dan untuk mendapatkan supplement anda… In Shaa Allah, sekiranya anda konsisten dan disiplin, supplement Shaklee dapat membantu anda untuk lebih sihat dan bertenaga selepas bersalin, dan juga dapat menghasilkan susu yang…