• Promosi Cun September 2016

    Pejam celik, pejam celik, dah masuk bulan September. Ingat tak satu lagu tu, “Wake me up when September ends”. Hehe. Ok, takde kena mengena pun sebenarnya. Bulan ni, kita meraikan Hari Raya Aidiladha kan? Ada sesetengah negeri atau tempat, yang meraikan Aidiladha ni dengan penuh kemeriahan, sama macam Aidilfitri. Antaranya Kelantan, Terengganu. Betul tak? Time ni juga lah kita nak berketrampilan cun melecun gitu. Kan? So, ummi nak share dengan anda, promosi gempak Shaklee sepanjang bulan September ni. Sempat lagi nak membeli sebelum raya. Nak tahu produk apa menjadi pilihan bulan ni? Ta-daaa!! Haaa.. best ke best? ESP dan juga Vitamin C. Kombinasi supplement terbaik untuk kulit kita. Tak percaya?…

  • Testimoni: Susu Drop Tanpa ESP

    Testimoni hangat sungguh ni sebab fresh lagi, baru keluar dari ladang. Hehe. Al-kisahnya, customer ni pada permulaan memang ambil supplement Shaklee untuk bantu berikan dia tenaga, tambahkan susu sepanjang journey penyusuan susu ibu ni. Dan, ada satu minggu ni dia buat eksperimen. Tak minum ESP selama seminggu. Ish… ish… hehe… Tengok apa dia kata… Sabar je la… Sanggup buat eksperimen.. hehe… Bila perasan susu dah drop, dia pun cepat-cepat lah minum semula ESP. dan Alhamdulillah, susu kembali meriah seperti sebelum ni. Haaa, kan dah kata, in shaa Allah, ESP membantu dalam perjalanan kita sebagai seorang ibu yang ingin menyusukan anak sehingga umur 2 tahun ni. Sebab, ESP ada khasiat protein.…

  • Testimoni Vitamin E dan Vitamin C Bantu Atasi Masalah Kulit

    Rasanya memang ramai sedia maklum, vitamin E dan vitamin C adalah gabungan nutrisi yang sangat penting untuk kesihatan kulit kita. Kami ingin share dengan anda testimoni daripada mereka yang mengamalkan pengambilan vitamin E dan vitamin C. Lihat bagaimana kesan dua supplement ini membantu mengatasi masalah kulit mereka. Bagaimana 2 nutrisi ini membantu untuk memperbaiki masalah kulit? VITAMIN E ❤ membantu memulihkan tekstur kulit ❤ membantu memulihkan tona kulit supaya lebih sekata ❤ kaya dengan anti-oksida ❤ mengurangkan kesan parut VITAMIN C ❤ merangsang pembentukan collagen ❤ membantu mencerahkan kulit ❤ membantu melambatkan penuaan ❤ membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman Pengambilan secara consistent dapat memberikan kesan kepada anda.…

  • Testimoni Kurus Dengan Supplement Shaklee

    Alhamdulillah, ramai yang menampakkan perubahan positif setelah consume supplement Shaklee sepanjang proses penurunan berat badan mereka. Kenapa mereka memilih Shaklee? Kerana supplement Shaklee diyakini halal, semulajadi, dan selamat untuk diamalkan. In Shaa Allah.. Supplement Shaklee untuk kurus terdiri daripada 3 proses utama iaitu bakar lemak, detox, dan protein. Kita ikuti dulu testimoni pengguna Shaklee yang mengamalkan supplement Shaklee untuk kurus (kurangkan berat badan). Pengambilan supplement adalah berlainan dengan ubat-ubatan. Mana-mana supplement pun, akan mengambil masa yang lama untuk menampakkan perubahan. Namun begitu, bergantung kepada tahap badan seseorang individu itu. Dan juga bergantung kepada disiplin seseorang itu. Jadi jangan pelik kalau ada yang cepat nampak kesan, ada yang lambat. Ini kerana…

  • Luka Cepat Sembuh dan Susu Banyak Lepas Bersalin – Testimoni Set Berpantang

    Adakah anda mencari supplement yang sesuai untuk diamalkan selepas bersalin? Shaklee mempunyai beberapa supplement yang sememangnya membantu anda sepanjang tempoh berpantang. Ramai ibu-ibu yang mengamalkan supplement Shaklee berpuas hati kerana luka bersalin cepat sembuh dan susu badan juga banyak! Alhamdulillah.. Testimoni menarik dari ibu selepas berpantang… Apakah supplement yang boleh diamalkan selepas bersalin?✔ Vitalea✔ B Complex✔ Sustained Release Vita-C Plus / Chewable Vita-C✔ ESP✔ OsteMatrix✔ Zinc✔ Alfalfa* Untuk lebih penerangan tentang setiap supplement tersebut, click link ini ➲ http://bit.ly/19KmqYp ✆ Hubungi kami untuk keterangan lanjut dan untuk dapatkan supplement anda!✎ msg/whatsapp: 0196972866✍ pm fb: http://bit.ly/PM_Kami☎ cod: Seremban / Senawang / Mantin / Port Dickson *Alfalfa boleh diambil tetapi perlu pantau…