Promosi Cun September 2016

Pejam celik, pejam celik, dah masuk bulan September. Ingat tak satu lagu tu, “Wake me up when September ends”. Hehe. Ok, takde kena mengena pun sebenarnya. Bulan ni, kita meraikan Hari Raya Aidiladha kan? Ada sesetengah negeri atau tempat, yang meraikan Aidiladha ni dengan penuh kemeriahan, sama macam Aidilfitri. Antaranya Kelantan, Terengganu. Betul tak? Time ni juga lah kita nak berketrampilan cun melecun gitu. Kan?

So, ummi nak share dengan anda, promosi gempak Shaklee sepanjang bulan September ni. Sempat lagi nak membeli sebelum raya. Nak tahu produk apa menjadi pilihan bulan ni?

Ta-daaa!!

PROMOSI SEPTEMBER 2016

PROMOSI SEPTEMBER 2016

Haaa.. best ke best?

ESP dan juga Vitamin C. Kombinasi supplement terbaik untuk kulit kita. Tak percaya? Meh ummi share beberapa testimoni set cantik ni.

TESTIMONI SET CANTIK 02

TESTIMONI SET CANTIK 03

Lihat sendiri perbezaan kulit mereka setelah mengamalkan ESP + vitamin C terutamanya secara consistent. Ada tu, pada asalnya ambil set penyusuan, tapi tak sangka dapat kebaikan lain pula. Kulit wajah sewaktu usia dah ada anak 3, kelihatan jauh lebih muda dari zaman bujang. In shaa Allah, tiada yang mustahil dengan supplement Shaklee. Brand yang siap ada landmark study ni tau.

Untuk order dan dapatkan pek promosi ESP + Vitamin C anda ni, boleh roger ummi okeh. Nak tahu lebih lanjut tentang produk lain pun boleh. PM aje.

signature 3

*Disclaimer*

Testimoni Vitamin E dan Vitamin C Bantu Atasi Masalah Kulit

Rasanya memang ramai sedia maklum, vitamin E dan vitamin C adalah gabungan nutrisi yang sangat penting untuk kesihatan kulit kita. Kami ingin share dengan anda testimoni daripada mereka yang mengamalkan pengambilan vitamin E dan vitamin C. Lihat bagaimana kesan dua supplement ini membantu mengatasi masalah kulit mereka.

Bagaimana 2 nutrisi ini membantu untuk memperbaiki masalah kulit?

VITAMIN E
❤ membantu memulihkan tekstur kulit
❤ membantu memulihkan tona kulit supaya lebih sekata
❤ kaya dengan anti-oksida
❤ mengurangkan kesan parut

VITAMIN C
❤ merangsang pembentukan collagen
❤ membantu mencerahkan kulit
❤ membantu melambatkan penuaan
❤ membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman
Pengambilan secara consistent dapat memberikan kesan kepada anda. Keberkesanannya bergantung kepada penerimaan individu. Samada cepat atau lambat, bergantung kepada tahap penerimaan sistem badan anda.
Dapatkan vitamin E dan vitamin C anda dari kami sekarang!!
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=3985c3f6f10fa559cb7403cd0121d5c1
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
pm fb: http://bit.ly/PM_Kami
Pengedar Shaklee di Seremban / Damansara
———————————————————

**Disclaimer**