Promosi Cun September 2016

Pejam celik, pejam celik, dah masuk bulan September. Ingat tak satu lagu tu, “Wake me up when September ends”. Hehe. Ok, takde kena mengena pun sebenarnya. Bulan ni, kita meraikan Hari Raya Aidiladha kan? Ada sesetengah negeri atau tempat, yang meraikan Aidiladha ni dengan penuh kemeriahan, sama macam Aidilfitri. Antaranya Kelantan, Terengganu. Betul tak? Time ni juga lah kita nak berketrampilan cun melecun gitu. Kan?

So, ummi nak share dengan anda, promosi gempak Shaklee sepanjang bulan September ni. Sempat lagi nak membeli sebelum raya. Nak tahu produk apa menjadi pilihan bulan ni?

Ta-daaa!!

PROMOSI SEPTEMBER 2016

PROMOSI SEPTEMBER 2016

Haaa.. best ke best?

ESP dan juga Vitamin C. Kombinasi supplement terbaik untuk kulit kita. Tak percaya? Meh ummi share beberapa testimoni set cantik ni.

TESTIMONI SET CANTIK 02

TESTIMONI SET CANTIK 03

Lihat sendiri perbezaan kulit mereka setelah mengamalkan ESP + vitamin C terutamanya secara consistent. Ada tu, pada asalnya ambil set penyusuan, tapi tak sangka dapat kebaikan lain pula. Kulit wajah sewaktu usia dah ada anak 3, kelihatan jauh lebih muda dari zaman bujang. In shaa Allah, tiada yang mustahil dengan supplement Shaklee. Brand yang siap ada landmark study ni tau.

Untuk order dan dapatkan pek promosi ESP + Vitamin C anda ni, boleh roger ummi okeh. Nak tahu lebih lanjut tentang produk lain pun boleh. PM aje.

signature 3

*Disclaimer*