Tak Jadi Hilang Suara Lepas Bancuh Benda Ni

Boleh dikatakan dah seminggu Kak Mah selsema plus sakit tekak. Kak Mah memang gini. Jarang demam, selsema, batuk. Tapi once dah kena, lambat nak recover. But, alhamdulillah, tak kronik sangat lah. Still continue updose supplement yang boleh tingkatkan sistem imunisasi. Terutama vitamin c.

Al-kisah nya, semalam kakak beli ice cream. Eh. Mana boleh nak tolak kan. Ice cream tu. Hehe. Memanglah jadi favorite Kak Mah. So, bedal juga la satu cup tu. Haha. Nampak tak kedegilan Kak Mah disini? Jangan ikut. Malam tu, Kak Mah rasa tekak semakin gatal. Bila cakap, alamak. Keluar separuh suara Ella. Tapi tak boleh challenge Miss Luna dalam MLM suku akhir baru-baru ni. Hehe. Itu lagi kronik.

Before tidur, teringat ada satu supplement Kak Mah belum cuba lagi semenjak tak sihat ni. Kak Mah pun bancuh benda tu dengan air oren. Gulp, gulp. Sedap. Sejuk lak tu. Haha. Tak sedar diri lagi tu. Dah tahu batuk, lagi nak minum air sejuk. Tawakallah.

Alhamdulillah, esok paginya, suara Kak Mah elok macam biasa. Tak jadi hilang suara. Batuk pun tak sekuat sebelum ni. Selsema masih ada tapi kurang. Alhamdulillah. Syukur sangat. Kalau tak, tak dapat menikmati makanan. Hidung pun tak selesa sebab selsema tu. Yang bersyukurnya lagi, Ayra pun kurang batuk dan selsemanya. Alhamdulillah.

Nak tahu apa Kak Mah bancuh?

Nutriferon + Air Oren

Nutriferon membantu meningkatkan fungsi interferon dalam badan kita. Interferon ni lah yang menguatkan sistem imunisasi badan kita ni, untuk melawan jangkitan kuman dan meredakan selsema, batuk, demam.

Lihat kandungan dalam nutriferon ni. Lengkap dengan 100% bahan semulajadi. Lebih 40 tahun tau kajian dilakukan untuk menghasilkan nutriferon ni. Bukan calang-calang supplement.

Anda ada masalah sama? Boleh dapatkan nutriferon daripada Kak Mah.

*Disclaimer*

Demam Kebah dengan Nutriferon

Selalunya kita mesti standby panadol, paracetamol bila dijangkiti demam, selsema kan. Pastu ubat batuk pun dah tentu-tentu standby kat rumah. Senang, bila demam ke atau batuk ke, ambil je ubat tu dulu.

Apa kata, tukar panadol/paracetamol kepada makanan tambahan (supplement) yang lebih semulajadi dan selamat diamalkan. Dan paling penting, juga dapat bantu menguatkan sistem imun kita ni. Tak percaya? Jom tengok beberapa testimoni ni.

Nutriferon untuk seisi keluarga

Nutriferon untuk seisi keluarga

 

Nutriferon Perisai Seisi Keluarga

Nutriferon Perisai Seisi Keluarga

 

Nutriferon segera bantu kebahkan demam

Nutriferon segera bantu kebahkan demam

 

Bagaimana Nutriferon membantu menguatkan sistem imun badan, sekaligus membantu kebahkan demam?

Bahan semulajadi dalam Nutriferon

Bahan semulajadi dalam Nutriferon

 

Pastikan rumah anda mempunyai stok satu kotak Nutriferon, sepertimana anda simpan stok panadol / paracetamol / ubat batuk / ubat selsema di dalam rumah. Rasakan kelainannya. Dan yang pasti, Nutriferon lebih selamat diamalkan.

Untuk info lebih lanjut, boleh contact saya segera.

signature 3

*Disclaimer*

Khasiat Nutriferon Untuk Sistem Imunisasi dan Testimoni

Sistem imunisasi merupakan sesuatu yang amat penting dalam diri kita untuk mengurangkan risiko dijangkiti selsema / demam / resdung. Sistem imun juga penting untuk melindungi diri kita dari terkena kuman. Oleh itu, hasil kajian selama 40 tahun oleh Shaklee, akhirnya Nutriferon berjaya dicipta. Nutriferon dihasilkan daripada 4 tumbuhan utama yang terbukti bagus untuk sistem imun. 
Apakah khasiat Nutriferon?
Kami sarankan daripada anda mengambil ubat demam / selsema yang berada di pasaran, apa kata anda cuba dahulu supplement Nutriferon ni.. Ingat! Nutriferon bukan ubat, tetapi supplement (makanan tambahan).. Kesannya mungkin tidak secepat ubat-ubatan (bergantung kepada individu), tetapi ianya selamat dan semulajadi.
Kami ingin berkongsi satu testimoni menarik dari kami! Semoga bermanfaat untuk anda!!
Berminat untuk mendapatkan NUTRIFERON anda?
✆ Hubungi kami SEKARANG!!
✎ msg/whatsapp: 0196972866
**These statements have not been evaluated by Food and Drug Administration**
**These products are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease**