Testimoni Tambah Selera Makan Anak Dengan Meal Shakes

Alhamdulillah.. Kami mendapat feedback positif daripada customer yang merupakan seorang ibu yang memberikan Meal Shakes untuk anak mereka. Ini kerana anak mempunyai masalah tidak mahu makan, atau memilih makanan (picky eater). Meal Shakes membantu memberikan nutrisi lengkap (multivitamin) kepada anak anda, dan ini membantu selera makan anak anda bertambah. Ikuti testimoni menarik daripada customer kami!

Meal Shakes merupakan multivitamin dalam bentuk minuman, dan kanak-kanak hanya memerlukan dos yang sedikit sahaja untuk menampung keperluannya. Dapatkan konsultasi daripada SID anda dan pastikan SID anda tidak mencadangkan agar menggantikan susu formula dengan Meal Shakes. INGAT!!! Meal Shakes BUKAN pengganti susu formula.
Click LINK ini untuk lebih info tentang Meal Shakes, dan click LINK ini untuk ketahui siapa yang bersesuaian untuk minum Meal Shakes.
Hubungi kami untuk keterangan lanjut dan untuk order Meal Shakes anda!
———————————————————
Puan Shima (SID # 885670)
msg/whatsapp: 0196972866
———————————————————

**Disclaimer**

Testimoni Meal Shakes – Anak Mahu Makan, Sembelit Kurang

Alhamdulillah.. tiada yang lebih gembira apabila seorang ibu dapat melihat perubahan positif pada anaknya.. anak yang dulu nya susah nak makan, sekarang dah mahu makan.. anak yang dulunya ada masalah sembelit, sekarang ni dah kurang… Alhamdulillah.. semua dengan izin ALLAH.. supplement Shaklee membantu melengkapkan nutrisi di dalam badan kita, agar badan kita mampu menjalankan fungsinya dengan baik.. Oleh itu, ia juga membantu dalam masalah mengembalikan selera anak untuk makan dan juga membantu mengurangkan masalah sembelit…
✽ MEAL SHAKES SHAKLEE ✽
❋ TESTIMONI MEAL SHAKES ❋
Anak beliau baru saja berumur setahun lebih.. dah kurang selera untuk makan.. Alhamdulillah, dengan Meal Shakes, selera anak bertambah… ت

Alhamdulillah, nampak perubahan pada anaknya.. 

Alhamdulillah.. anaknya ada masalah tak mahu makan, dan juga sembelit.. dengan Meal Shakes, anaknya dah mula menampakkan perubahan positif..
ALHAMDULILLAH.. segala puji bagi ALLAH.. semuanya atas izin-Nya..
Jika anda mempunyai masalah yang sama, dapatkan Meal Shakes untuk membantu anak anda. Jangan biarkan masalahnya berlarutan.. Meal Shakes juga kaya dengan khasiat yang membantu memberikan nutrisi yang baik kepada anak-anak…
 Apakah Khasiat Meal Shakes?
☛ Menyediakan nutrisi lengkap untuk tubuh badan kita
☛ Membekalkan nutrisi ke dalam tubuh
☛ Kaya dengan protein (tanpa laktosa) yang membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, dll
☛ Mengandungi asid folic, biotin yang membantu tumbesara
☛ Kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang yang sihat
☛ Mengandungi vitamin A, C, E, zinc, selenium yang merupakan agen anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan
☛ Mengandungi vitamin B lengkap, zat besi yang membantu membina sel darah merah yang sihat
☛ Kaya dengan serat larut untuk membuang lemak berlebihan
Hubungi kami SEGERA untuk mendapatkan MEAL SHAKES!!
✎ msg/whatsapp: 0196972866
⌨ wechat ID: shima_zainal2312
Apa Khasiat Meal Shakes?
☛ Menyediakan nutrisi lengkap untuk tubuh badan kita
☛ Membekalkan nutrisi ke dalam tubuh
☛ Kaya dengan protein (tanpa laktosa) yang membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, dll
☛ Mengandungi asid folic, biotin yang membantu tumbesara
☛ Kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang yang sihat
☛ Mengandungi vitamin A, C, E, zinc, selenium yang merupakan agen anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan
☛ Mengandungi vitamin B lengkap, zat besi yang membantu membina sel darah merah yang sihat
☛ Kaya dengan serat larut untuk membuang lemak berlebihan

– See more at: http://supplement4all.blogspot.com/search/label/Meal%20Shakes#sthash.YMfA6cxf.dpuf

Testimoni Meal Shakes untuk Tambah Selera Makan

Meal Shakes merupakan minuman segera yang mengandungi nutrisi lengkap yang kita perlukan seharian. Meal Shakes kaya dengan pelbagai jenis vitamin, mineral, dan zat perlu. Antara khasiat Meal Shakes adalah membantu menambahkan selera makan anak-anak. Testimoni berikut adalah merupakan pengalaman ikhlas daripada customers yang mengamalkan Meal Shakes Shaklee.
Selain daripada membantu menambahkan selera makan anak-anak, Meal Shakes juga terbukti membantu dalam masalah sembelit, mengurangkan risiko dijangkiti demam atau selsema. Ini kerana khasiat vitamin dan mineral yang terdapat dalam Meal Shakes membantu membekalkan nutrisi ke dalam sel tubuh kita.
Berikut adalah di antara Khasiat yang boleh kita perolehi daripada Meal Shakes.
Hubungi kami untuk mendapatkan Meal Shakes anda HARI INI juga!
June 2013 merupakan bulan Meal Shakes kerana Shaklee menawarkan promosi yang sangat istimewa. Beli 6 Percuma 1!! Anda untung RM113! Tak mahu membeli 6 cannister? Tidak ada masalah… PM kami, dan kami akan tunjukkan jalannya. Anda masih boleh UNTUNG sempena bulan promosi ini. Tawaran hanya sah sehingga 30 JUNE 2013 sahaja!!!
PM kami di link ini ➟ http://bit.ly/PM_Kami
atau boleh terus direct contact kami melalui :
✎ msg/whatsapp: 0196972866
✉ suppl3ment4all@gmail.com
⌨ wechat ID: shima_zainal2312
jom like fb page kami! ✌ http://www.facebook.com/Supplement4all
**These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. **
** These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.**

Testimoni Meal Shakes + Set Menyusu

Hari ini, kami ingin share lagi dengan anda testimoni dari pengguna supplement Shaklee! Alhamdulillah, kami telah membantu customers kami.. Semuanya dengan izin Allah.. Kami sekadar kongsi ilmu dan pengalaman.. Syukur, Alhamdulillah…
Customer kami ini ingin mencari supplement untuk 2 situasi (atau masalah)… 

Anak Kurang Selera Makan…

    Kata customer…… “Saya menyusukan baby umur 5 bulan sekarang ni secara exclusive.. Alhamdulillah susu memang banyak… sampai tak tau nak simpan kat mana lagi.. Cuma saya nak make sure yang susu saya sentiasa pekat dan berkhasiat untuk anak saya… Some sort like nak kan booster kind of thing… apa yang syima boleh suggest ye..? “

    Kami suggest ESP + OsteMatrix

      • ESP membantu untuk memrikan 9 asid amino yang diperlukan oleh tubuh kita.. Kandungan protein dan asid amino ini membantu memberikan khasiat kepada ibu dan juga bayi…
      • OsteMatrix Shakee bukan hanya sekadar kalsium… Ianya juga lengkap dengan vitamin D serta magnesium yang membantu penyerapan kalsium ke dalam tubuh.. Ini dapat membantu perkembangan tulang bayi…
        Ingin Pekatkan Susu…

          Kata customer…….. “Anak saya yang umur 6 tahun..girl… sangat susah nak makan… sehari x makan pun okay kot dia… tak nampak lembik pun… tapi hati ibunya yang lembik tengok anak xde selera nak makan… Apa yang syima boleh suggest..?”

          Kami suggest Meal Shakes

            • Mengandungi kesemua 9 asid amino yang diperlukan untuk tumbesaran.. Makanan segera yang rendah lemak dan rendah glisemik.. sesuai diberikan untuk anak-anak yang kurang selera makan (mengikut dos yang bersesuaian)…

              Ini kata customer kami…. ^^
              TESTIMONI MEAL SHAKES + SET MENYUSU
              dan ini apa yang customer kami consume…

              Alhamdulillah.. Tahniah kepada customer kami ini kerana telah menampakkan perubahan positif dan berpuas hati dengan produk Shaklee… 
              Anda ingin mendapatkan supplement anda?
              Hubungi kami!
              Kami akan memberikan konsultasi percuma untuk anda, hanya dari Supplement4all..
              msg/whatsapp: 0196972866

              Testimoni Meal Shakes

              Semalam ada yang bertanya kepada saya.. 
              Anaknya kurang selera makan. Walaupun tak makan sehari pun, tapi anak dia tak kisah. Anak dia tak nampak lembik. Mungkin sebab dia masih minum susu. Tapi perasaan ibu mana yang senang bila tengok anaknya tak nak makan. Walaubagaimana sekalipun, mesti nak tengok anak dia makan.
              Makanya, saya cuba sarankan si ibu untuk beri anak minum Meal Shakes!
              Meal Shakes membantu menambahkan selera makan anak-anak kecil kita. Ini kerana Meal Shakes mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan. Apabila nutrisi dalam badan anak-anak mencukupi, secara tidak langsung akan meningkatkan selera makan anak-anak. In Shaa Allah. 
              Rasanya sedap dan anak-anak mesti suka.
              Jom kita tengok kata ibu-ibu yang telah pun memberikan Meal Shakes kepada anak-anak mereka. 
              Alhamdulillah, selera anak-anak bertambah.. Kadang-kadang sendiri tanya mama/ibu/mak mana makanan mereka.. Jadi si ibu pun tidak lagi gusar melihat telatah anak yang tak mahu makan. 🙂
              Best kan? Bila tengok anak-anak dah mula tambah selera makan. Sudah tentu hati ibu rasa happy dan bersyukur kerana anak-anak dah mula rasa ingin makan. Alhamdulillah..
              Semua ni juga adalah dengan izin Allah. Sebagai umat-Nya, kita hanya mampu berusaha. Bila dah berusaha tu, kena la berdoa dan bertawakal kepada-Nya.. In Shaa Allah, Allah akan bantu kita. Doa ibu-ibu biasanya cepat makbul.. Wallahu’alam… 
              PM saya untuk keterangan lanjut, dan untuk mendapatkan Meal Shakes untuk anak anda…

              Msg/Whatsapp: 019 697 2866

              ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration**
              ** These product are not intended to Diagnose, Treat, Cure or Prevent any disease**